Македонија - Грузија, 8 септември 14:30

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
дечки уморен сум нешо денес неможам да најдам целосна статистика од овој меч со грузија дали не ме бива или овие од фибаевропа се тапа

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ај на раат да си прашам(нејќев да спамирам преѓе,сите бевме преокупирани со утакмицата и со славјето:))....
Па вака релаксирано да си кажам...
Кој е овај Димчевски шо седи на клупа?:D
Од кај изникна овај,и од каде во репрезентација?:eek:
Горе долу редовно долги години следам мак-баскет,ама дечково не сум го заприметил....:unsure:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Ај на раат да си прашам(нејќев да спамирам преѓе,сите бевме преокупирани со утакмицата и со славјето:))....
Па вака релаксирано да си кажам...
Кој е овај Димчевски шо седи на клупа?:D
Од кај изникна овај,и од каде во репрезентација?:eek:
Горе долу редовно долги години следам мак-баскет,ама дечково не сум го заприметил....:unsure:
Димчевски игра во Торус ,повикан е како замена за Кирил Николовски ,кој наводно поради проблеми со забот се реши да не игра на Европсково.Инаку Димчевски е млад мислам дека има 21 год.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ако некој го интересира, Бо за секој натпревар одигран во репрезентацијата без разлика пријателска или на ЕП зима по 14.000 евра фиксно. Можеби затоа калкулираа и не го пуштаа на турнирите пред шампионатов. :)

Си заслужува момакот.
Што збориш бе глупости, федерацијата нема 14 000 евра за користење годишно, а камоли да го плаќа БО.
Се даваа пари само на Монтепаски Сиена, пред некое време го воведоа тоа, да се плаќа осигурување за секоја одиграна утакмица на репрезентацијата. Мислам 3 000 евра беше за 1 или 3 утакмици не сум сигурен.

М

Мартин`

Гостин
Моментот кога не си во можност да ја догледаш цела утакмица до крајот па мораш последната четвртина да ја следиш/слушаш во автобус, 15-тина пати се јавував колку е резултатот на утакмицата во моментов.. и нормално пренос во автобусот.. лудница :icon_lol: честитки за 1/4 финалето

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom