M
Mario Gómez
Гостин
Цар сум, си знам.
Па смени го аватарот ако и малку го почитуваш Бо.Го видовте Боби?
Да живее Македонија!
хаха кој цар
Хаха, добар е, ми прави смешки многу ))Да бе, се фура на fuck-greece фори
Камен е, туку што да праиш, има и полошо...
Сега на утакмицава Словенија - Атина кажаа нешто за реприза на мира од МАКЕДОНИЈА - Грузија ,само не разбрав дали сега одма или покасно...Me мрзи да читам назад, дајте ако има хајлајтс од натпреварот, барем последните 2-3 минути...
Гледав само прво полувреме, во второ неможев, а и добро што не сум присуствувал на таква завршница, ќе сум наебел со срцето
И честито победа на нашите.
Фала.Сега на утакмицава Словенија - Атина кажаа нешто за реприза на мира од МАКЕДОНИЈА - Грузија ,само не разбрав дали сега одма или покасно...
Па со толкава плата, што за кошарка за ѕвезда е таман, би требало да продолжи да игра за репрезентацијава.Ако некој го интересира, Бо за секој натпревар одигран во репрезентацијата без разлика пријателска или на ЕП зима по 14.000 евра фиксно. Можеби затоа калкулираа и не го пуштаа на турнирите пред шампионатов.
Си заслужува момакот.
Од каде ти е информацијава , зашто мислам за репрезентација пари не се даваат не е битно дали странец , наш дали Брајант , Леброн кој сака нека е дека за репрезентација не даваат пари.Ако некој го интересира, Бо за секој натпревар одигран во репрезентацијата без разлика пријателска или на ЕП зима по 14.000 евра фиксно. Можеби затоа калкулираа и не го пуштаа на турнирите пред шампионатов.
Си заслужува момакот.