Македонија - Грузија, 8 септември 14:30

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ако некој го интересира, Бо за секој натпревар одигран во репрезентацијата без разлика пријателска или на ЕП зима по 14.000 евра фиксно. Можеби затоа калкулираа и не го пуштаа на турнирите пред шампионатов. :)

Си заслужува момакот.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Не бе јас не можам вакви натпревари да гледам.Четврт-финалниот натпревар не го гледам.Ќе искршам се по дома.
п.с.БО Македонски. ;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Me мрзи да читам назад, дајте ако има хајлајтс од натпреварот, барем последните 2-3 минути...
Гледав само прво полувреме, во второ неможев, а и добро што не сум присуствувал на таква завршница, ќе сум наебел со срцето:D

И честито победа на нашите. :pipi:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Me мрзи да читам назад, дајте ако има хајлајтс од натпреварот, барем последните 2-3 минути...
Гледав само прво полувреме, во второ неможев, а и добро што не сум присуствувал на таква завршница, ќе сум наебел со срцето:D

И честито победа на нашите. :pipi:
Сега на утакмицава Словенија - Атина кажаа нешто за реприза на мира од МАКЕДОНИЈА - Грузија ,само не разбрав дали сега одма или покасно...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Сега на утакмицава Словенија - Атина кажаа нешто за реприза на мира од МАКЕДОНИЈА - Грузија ,само не разбрав дали сега одма или покасно...
Фала.
Значи послем еден саат да си седнам пред тв .:D

M

Mario Gómez

Гостин
Ако некој го интересира, Бо за секој натпревар одигран во репрезентацијата без разлика пријателска или на ЕП зима по 14.000 евра фиксно. Можеби затоа калкулираа и не го пуштаа на турнирите пред шампионатов. :)

Си заслужува момакот.
Па со толкава плата, што за кошарка за ѕвезда е таман, би требало да продолжи да игра за репрезентацијава.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Си заслужи апсолутно!!! Само напред!!! Словенија може да се добие.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Тек сега малиот бо ќе добие буст во квалитет на неговиот сексуален живот одкако ќе ја осети дарежливоста на Македонките мотивирани од желбата да...небитно
Само да се задржи ладна глава и финалето не изгледа веќе недостиќно. :cool:

M

marko 1996

Гостин

Си заслужува момакот.
Од каде ти е информацијава , зашто мислам за репрезентација пари не се даваат не е битно дали странец , наш дали Брајант , Леброн кој сака нека е дека за репрезентација не даваат пари.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Чаршиски муабети бе...пак без разлика дали ЕП дали пријателска по утакмица го плаќале:pos:јака пара имамат репрезентацииве,спонзори невидени.;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom