- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.985
- Поени од реакции
- 74.054
Ќе бевме можеби, ама немаше сигурно уште по првото коло да бидеме четврт финалисти.А што мислиш без Антиќ и Гечевски ке бевме овде???????? Размисли малку што збориш
Не е грев ако признаеш дека Бо ни е преважен играч во тимот. Премногу сме дефицитарни на овиен позиции...
Виде како изигра Мираковски???
замисли да не беше Бо и да требаше со Мираковски да играме, па може и Перо Блажевски ќе го земевме да игра...
Једини хендикеп е што Кире Николовски се повреди, да беше Кире тука место Бо, можеби ќе ја поминевме првата група, али сигурен сум дека ќе влезевме со 0 поени во вторава, и ќе имавме некои минимални шанси за четврт финале...
Бо не вади кога имаме мртва игра, а таков играч Македонец немаме, сакал ти да признаеш или не...
Тпа што признавам некои РЕАЛНИ работи не ме прави помал Македонец од тебе, ако викаш спортивно...
На крај краева ич не ми е гајле кој играл, дали биле македонци или не, битно го носат нашиот дрес. Имаме само еден играч надвор од македонија, а тоа го прави успехот уште поголем. Антиќ, Гечевски и Бојдан прават една друга алка, онаа опдбранбената, ама се гледа дека џабе е одбрана кога во некои моменти кога се крши резултатот се нема смисла за акција, и ако не повлече никој сите напади би ни завршувале со удари за три. Како што каѓав ако не посака среќа ќе победиме, ако не ништо (се докажало сто пати во минатото).