@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
Зашто вакви глупости од твоја страна не ми е јасно ... Бо ќе играше на првенствово како и да е, а и Кире исто така али се повреди и место КИРЕ дојде ДИМЧЕВСКИ...Ќе бевме можеби, ама немаше сигурно уште по првото коло да бидеме четврт финалисти.
Не е грев ако признаеш дека Бо ни е преважен играч во тимот. Премногу сме дефицитарни на овиен позиции...
Виде како изигра Мираковски???
замисли да не беше Бо и да требаше со Мираковски да играме, па може и Перо Блажевски ќе го земевме да игра...
Једини хендикеп е што Кире Николовски се повреди, да беше Кире тука место Бо, можеби ќе ја поминевме првата група, али сигурен сум дека ќе влезевме со 0 поени во вторава, и ќе имавме некои минимални шанси за четврт финале...
Бо не вади кога имаме мртва игра, а таков играч Македонец немаме, сакал ти да признаеш или не...
Тпа што признавам некои РЕАЛНИ работи не ме прави помал Македонец од тебе, ако викаш спортивно...
На крај краева ич не ми е гајле кој играл, дали биле македонци или не, битно го носат нашиот дрес. Имаме само еден играч надвор од македонија, а тоа го прави успехот уште поголем. Антиќ, Гечевски и Бојдан прават една друга алка, онаа опдбранбената, ама се гледа дека џабе е одбрана кога во некои моменти кога се крши резултатот се нема смисла за акција, и ако не повлече никој сите напади би ни завршувале со удари за три. Како што каѓав ако не посака среќа ќе победиме, ако не ништо (се докажало сто пати во минатото).
Мираковски изигра доста солидно денеска, тој секако дреме на клупа, али како замена денеска се покажа во добро светло, со втор тим пак држевме разлика.Мираковски АУТ! Иначе честито на играчите заслужено и со срце изиграа. Честито Македонијо!!!
Аман бееееЗашто вакви глупости од твоја страна не ми е јасно ... Бо ќе играше на првенствово како и да е, а и Кире исто така али се повреди и место КИРЕ дојде ДИМЧЕВСКИ...
Молим? Мираковски од што мораше играше ко прво човекот е преспор немаше ни шут неколку изгубени топки и 3 лични за 2 минути што е ранг на аматер. Меѓутоа не плукаме тоа е реалноста да не е Илиевски ќе бидеме тенки на плеј позиција.Мираковски изигра доста солидно денеска, тој секако дреме на клупа, али како замена денеска се покажа во добро светло, со втор тим пак држевме разлика.
Е сеа да не беше ............ Па и Чави да не играше у барса ........Аман бееее
Зборев ако Бо воопшто не станеше репрезентативец во македонија, и ако одевме со чисто македонски тим, дека нема некој подобар плеј што би го заменил БО, и воопшто нема некој играч што реално покрај овие би можел да заигра. Уште за Кире има место, и можеби требаше да се земат Тасевски или Гоцевски, или Ристе Стефанов на местото на тотално бескорисните Димчевски и Симоновски...
Да го немавме Бо, ќе играше јане петровски ваљда...
Читај го цел претходен мој пост, а не да заклучиш дека Кире ќе бил замена за Бо...
Ти запна да ти кажам што ќе направевме без Бо, јас само ги разгледав сите опции и се навратив на мечеви од минатото...Е сеа да не беше ............ Па и Чави да не играше у барса ........
Добро да не тупиме сеа.. Поентата ми беше дека заслугата ја имаат сите.Ти запна да ти кажам што ќе направевме без Бо, јас само ги разгледав сите опции и се навратив на мечеви од минатото...
"They don't have NBA superstars. They don't even have a genuine array of top European stars for that matter. They don't have a big name coach. They aren't chased by the wider media pack...
They possess an uber-chemistry. "
Да не е Илиевски?Илиевски е тотално индиспониран...кога беше на клупа направивме предност од 14 разлика.Молим? Мираковски од што мораше играше ко прво човекот е преспор немаше ни шут неколку изгубени топки и 3 лични за 2 минути што е ранг на аматер. Меѓутоа не плукаме тоа е реалноста да не е Илиевски ќе бидеме тенки на плеј позиција.