12:00 егзекуција на предавници на повеќе локации. стрелачки вод позади куќата на мајка тереза, набивање на колец на камени мост, бесилка кај собрание, клада кај МЕПСО.
Колку само посакуваат ова да биде изводливо!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
12:00 егзекуција на предавници на повеќе локации. стрелачки вод позади куќата на мајка тереза, набивање на колец на камени мост, бесилка кај собрание, клада кај МЕПСО.
Poor, poor Macedonian patriot.
И јас сум Македонец бе. И што ако се исмевам? Со што сакаш да се исмевам? Со туѓото? Јеееј кажи дека Грк е педер и сите се кинат од смеење. Бугарот е сиромав, Босанецот е глуп а Црногорецот мрзлив. Кул.
Да, знам да се исмевам. Само зашто сум сигурен во себе и во тоа што е македонско. Не морам да го оставам свето и никогаш не исмевано за да биде македонско. И да, беше исмевање на празникот. Кичот на тоа како ќе се прослави беше прикажан со претерување на се и сешто. Ама тоа ништо не ме навреди.

Ден на независноста - празник кој го слават излечените наркомани
Стави си налепница со твојот ник и чекај на камени, да знаеме кого да набиеме на колецОва е хеви политика али ЈБГ кога сте деца од комуњарски фамилии кои уште гласаат за сдс.
12:00 егзекуција на предавници на повеќе локации. стрелачки вод позади куќата на мајка тереза, набивање на колец на камени мост, бесилка кај собрание, клада кај МЕПСО
![]()

Јас ќе стојам на камени, се надевам цитро нема да ме промаши![]()
Цитро ќе набива на колец
Тебе те набиле до сега штом вака испука сигурен одговор како од пушка![]()

Не сум бил досега жртва на религиозни обреди, мене само Цитро ми делува како Влад Цепеш, затоа и мислам дека ќе набива на колец.
Нека се изјасни самиот најдобро која му е специјалност, ама мислам за тебе ќе направи исклучок и ако е во стрелачкиот вод повикан.![]()