ЧДА Детална програма за прославата

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување
12:00 егзекуција на предавници на повеќе локации. стрелачки вод позади куќата на мајка тереза, набивање на колец на камени мост, бесилка кај собрание, клада кај МЕПСО.

Колку само посакуваат ова да биде изводливо!

Poor, poor Macedonian patriot.

И јас сум Македонец бе. И што ако се исмевам? Со што сакаш да се исмевам? Со туѓото? Јеееј кажи дека Грк е педер и сите се кинат од смеење. Бугарот е сиромав, Босанецот е глуп а Црногорецот мрзлив. Кул.

Да, знам да се исмевам. Само зашто сум сигурен во себе и во тоа што е македонско. Не морам да го оставам свето и никогаш не исмевано за да биде македонско. И да, беше исмевање на празникот. Кичот на тоа како ќе се прослави беше прикажан со претерување на се и сешто. Ама тоа ништо не ме навреди.

Не се труди за џабе да објаснуваш. Како иде времето ќе ти забранат и да објаснуваш не ги гледаш како племе се, сите како муви идат да видат кој се смее...Наредна година за 8 септември како мумии ќе го славиме ако продолжат како што тргнале. На 20 души никогаш ништо не им е смешно што е поврзано со власта. Чуден хумор.

Ама јас сериозно ќе идам на плоштад. Сеир на кичот малце ова она. Македонија не ја сакам само 1 ден на 20 години...

Јас сериозно не одам оти од реклами ми се скурчи веќе, а и ќе нема место на плоштад останаа само 3 квадрати слободни.

Нешто што прочитав на српската вукајлија пред неколку денови :D
Ден на независноста - празник кој го слават излечените наркомани

и аман те со сериозноста, камо така сериозни да бевте на другите подфоруми( каде што често вежбате сарказам и иронија).

Ова е хеви политика али ЈБГ кога сте деца од комуњарски фамилии кои уште гласаат за сдс.

12:00 егзекуција на предавници на повеќе локации. стрелачки вод позади куќата на мајка тереза, набивање на колец на камени мост, бесилка кај собрание, клада кај МЕПСО

Smiley1001.png

Ова е хеви политика али ЈБГ кога сте деца од комуњарски фамилии кои уште гласаат за сдс.

12:00 егзекуција на предавници на повеќе локации. стрелачки вод позади куќата на мајка тереза, набивање на колец на камени мост, бесилка кај собрание, клада кај МЕПСО

Smiley1001.png
Стави си налепница со твојот ник и чекај на камени, да знаеме кого да набиеме на колец :icon_lol:

Едит: Еве пошто ептен ми се налути избраниов, јас ќе чекам позади куќата на Мајка Тереза :D

ахххаха браво за текстов... требаше малце хумор во сето воа... пошо ја напнаа

"12:00 егзекуција на предавници на повеќе локации. стрелачки вод позади куќата на мајка тереза, набивање на колец на камени мост, бесилка кај собрание, клада кај МЕПСО."

ахах значи другари и другарки.. ние кои не свршуваме од среќа како останативе... 12:00 си знаете веќе :D
ја лично би избрала стрелачки вод... да можам да се уфилмам ... Viva la Revulucion !!

Јас ќе стојам на камени, се надевам цитро нема да ме промаши :icon_lol:

Тебе те набиле до сега штом вака испука сигурен одговор како од пушка:icon_lol:

Не сум бил досега жртва на религиозни обреди, мене само Цитро ми делува како Влад Цепеш, затоа и мислам дека ќе набива на колец.

Нека се изјасни самиот најдобро која му е специјалност, ама мислам за тебе ќе направи исклучок и ако е во стрелачкиот вод повикан. :D

Не сум бил досега жртва на религиозни обреди, мене само Цитро ми делува како Влад Цепеш, затоа и мислам дека ќе набива на колец.

Нека се изјасни самиот најдобро која му е специјалност, ама мислам за тебе ќе направи исклучок и ако е во стрелачкиот вод повикан. :D

а ти во кој вод ќе бидеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom