ЧДА Детална програма за прославата

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување
На мојов пампур му се смееш ?

Ти се смеам на црпката што ја носиш на рамена, а за пампурот прочитав во „како да ја опнам комшиката“ така да ништо интересно за смеење.

funny-dog-pictures-why-cant-the-cats-get-a-room.jpg

александар оживува. му се обраќа на народот. зборува на античкомаќедонски, а преведуваат тентов и бошевски.

иде дедо стефан ги прска со света вода и другите споменици. еден по еден оживуваат.

мала тензија настанува кога јустинијан се обраќа на грчки, а гоце и даме на бугарски.

УМРЕВ ОД ОВОЈ ДЕЛ!!!!
--- надополнето: Sep 7, 2011 3:59 PM ---
Откако оживуваат Гоце и Јустенијан, па до крај не е смешно воопшто.

Зашто? Зашто нема дневна политичка заебанција? Мене баш тоа ми се свиѓаше, што ептен забегал у приказната кој и да го пишувал ова.

Зашто? Зашто нема дневна политичка заебанција? Мене баш тоа ми се свиѓаше, што ептен забегал у приказната кој и да го пишувал ова.
Не можам да си направам смешка со багери-трансформери...

Не можам да си направам смешка со багери-трансформери...

Смисла за хумор е кај секого различна. Мене ми се свиѓаше како тргна од обичен хумор од статуси на ФБ што го читам кон тотално забегано нешто како тоа со орото на скулптурите. Ептен македонскиов народ станал сериозен, само на работи кои се реални се смее. Малце ми е жал за нашиов народ, заборави да фантазира, да сонува и да раскажува приказни. Ни остана само црната реалност која мора да се кажува во се и сешто...

Додека нема виц со Зајко (зајак, како животинче) не е смешно.

ЈБГ на нас антиквизаторите неможе да ни е смешно,и да сакаме...бидејќи никаде во текстов не видов нешто поврзано со празникот освен исмевање на се што е Македонско.(n)

ЈБГ на нас антиквизаторите неможе да ни е смешно,и да сакаме...бидејќи никаде во текстов не видов нешто поврзано со празникот освен исмевање на се што е Македонско.(n)

Poor, poor Macedonian patriot.

И јас сум Македонец бе. И што ако се исмевам? Со што сакаш да се исмевам? Со туѓото? Јеееј кажи дека Грк е педер и сите се кинат од смеење. Бугарот е сиромав, Босанецот е глуп а Црногорецот мрзлив. Кул.

Да, знам да се исмевам. Само зашто сум сигурен во себе и во тоа што е македонско. Не морам да го оставам свето и никогаш не исмевано за да биде македонско. И да, беше исмевање на празникот. Кичот на тоа како ќе се прослави беше прикажан со претерување на се и сешто. Ама тоа ништо не ме навреди.

Да де, оди кажи нешто во Британија против кралицата, па ќе те бараат во Темза. Пак почнаа со преувеличување на неверојатните западни “демократии“. Да те прашам нешто, каде на запад си живеел досега, па што знаеш толку добро?

Кој епик феил пост,тоа е страшно.
Британија, повод прослава на 25 години од крунисувањето на кралицата.На Темза.
Џони Ротен и Сид Вишз од спротива...

Ако не знаеш англиски,прашај околу текстот некој кој знае...

детална целодневна програма за прославата на ОСМИ СЕПТЕМВРИ*, 2011 година:

12:00 егзекуција на предавници на повеќе локации. стрелачки вод позади куќата на мајка тереза, набивање на колец на камени мост, бесилка кај собрание, клада кај МЕПСО.

Главни егзекутори ќе бидат Цитро и Ивановска, затоа Цитро го немаше едно време,а Ивановска дури и го избриша профилот, ги усовршуваа своите стрелачки вештини и вежбаа набивање на колец и буткање на столчето за тие на бесилка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom