M
Moon Child
Гостин
Добро по ѓаволите, ако не ви е смешно - не се смејте. Кој е муабетов уште?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваков тип на реплика имам сретнато од луѓе шо неможат да ми вратат поубаво.
Најдобро клише за некреативноста?
јбг, али, морав.
оди сеа да гледаш Хари Потер и да ми фрлиш Авада Кедавра.

девојко... муабетов ти еја само вратив на твојот јазик дарлинг...
како ти пиша така и јас..
не се секирај ти за мене.. боље да гледам Хари Потер него да ги читам твоиве бисери на форумов...
али продолжи молим те.. немој мојот коментар да те запре во намерата да го докажеш она што го кажав погоре...
секој збор оди против тебе.. soo.. go ahead
Лицемери. Се лутите коа грците и бугарите ни го зимаат Ацо и Гоце, а се смеете коа самите си ги вреѓате.Лејмери. Првин викавте зашто има емовци, па зашто гледате Турски серии па сеа најдоа зашто се смеете на ова...
... it's funny how i keep looking for something funny 
по техното е грујо , epic rave треба да има на прославата...rave=ecstasy
Лицемери. Се лутите коа грците и бугарите ни го зимаат Ацо и Гоце, а се смеете коа самите си ги вреѓате.

Кажи ми дека се заебаваш? Тони ти е смешен? Тони со неговото смеење?![]()
оти не е ни смешно.
остајте го хуморот на професионалци како Тони Михајловски и К-15 и Еднооки, не некои Ц-класа онион ванабис.
плиз, поарен е од она. колку и да ми е тешко да кажам и јофе е поарен.Кажи ми дека се заебаваш? Тони ти е смешен? Тони со неговото смеење?
Ох дарлинг....
Не го коментирам ова, јас би го напишал дааалеку посмешно, за сите, и за „патриотите“ и за „предавниците“... Јофе, јофе ми е на исто рамниште со Тони... Освен к-15 и јофе, и седница на парламентот, не ми текнуваат други хумористични „настани“.плиз, поарен е од она. колку и да ми е тешко да кажам и јофе е поарен.