ЧДА Детална програма за прославата

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување
Ваков тип на реплика имам сретнато од луѓе шо неможат да ми вратат поубаво.
Најдобро клише за некреативноста?
јбг, али, морав.
оди сеа да гледаш Хари Потер и да ми фрлиш Авада Кедавра.

ја само вратив на твојот јазик дарлинг...
како ти пиша така и јас..
не се секирај ти за мене.. боље да гледам Хари Потер него да ги читам твоиве бисери на форумов...
али продолжи молим те.. немој мојот коментар да те запре во намерата да го докажеш она што го кажав погоре... :D
секој збор оди против тебе.. soo.. go ahead

Пошто претспоставувам дека сте патриоти и демохристијани, дали ви е смешен Life of Brian?

ја само вратив на твојот јазик дарлинг...
како ти пиша така и јас..
не се секирај ти за мене.. боље да гледам Хари Потер него да ги читам твоиве бисери на форумов...
али продолжи молим те.. немој мојот коментар да те запре во намерата да го докажеш она што го кажав погоре... :D
секој збор оди против тебе.. soo.. go ahead
девојко... муабетов ти е
a-sta-ces.jpg

so... go ahead.

Лејмери. Првин викавте зашто има емовци, па зашто гледате Турски серии па сеа најдоа зашто се смеете на ова...

Лејмери. Првин викавте зашто има емовци, па зашто гледате Турски серии па сеа најдоа зашто се смеете на ова...
Лицемери. Се лутите коа грците и бугарите ни го зимаат Ацо и Гоце, а се смеете коа самите си ги вреѓате.

Од ова ми е смешно само Грујо со позајмениот точак.
Аман бе луѓе, Самуил ли најдовте да го исмевате? Мене ова повеќе ме навредува.
Срамота.

Многу креативен тој што го напишал тоа, ептен. Па и диносауруси нашол од пичкасимајчина.

Overall :notworthy: ... it's funny how i keep looking for something funny :D

Тоа со позајмениот точак ме потсети на интервјуто :pos:по техното е грујо , epic rave треба да има на прославата...rave=ecstasy

Коа Обама го брендираа на мдм , заш не и грујо :icon_mrgr:

ObamaEcstasy2.png
ObamaEcstacy.jpg

Лицемери. Се лутите коа грците и бугарите ни го зимаат Ацо и Гоце, а се смеете коа самите си ги вреѓате.

WTF?! Ова е вреѓање? Мала, сериозно...

Епа неможам да читам караници и во чек дис аут.
Добро бе луѓе овде може да исмева се и сешто ако на некој тоа му пречи нека не чита. Текстот има некои ретардирани работи ама има и некои проклето смешни. И одма право некои почнаа лелее што правите вие држава исмевате, пу не ви срам, мислам де смирете се малку, не е арно толку многу да се воздига државата, ке станете нацисти :)

Децо, сега одам да спијам, до утре да видам уште 3 страни напишани со коментари, за на раат да си напраам пуканки и да седнам да читам.
m'kay?

poker-face.jpg

оти не е ни смешно.
остајте го хуморот на професионалци како Тони Михајловски и К-15 и Еднооки, не некои Ц-класа онион ванабис.
Кажи ми дека се заебаваш? Тони ти е смешен? Тони со неговото смеење?
Ох дарлинг....

плиз, поарен е од она. колку и да ми е тешко да кажам и јофе е поарен.
Не го коментирам ова, јас би го напишал дааалеку посмешно, за сите, и за „патриотите“ и за „предавниците“... Јофе, јофе ми е на исто рамниште со Тони... Освен к-15 и јофе, и седница на парламентот, не ми текнуваат други хумористични „настани“.

хммм зошто почнаа сезнајковци и паметњаци да ја посетуваат ЧДА.. Некогаш беше мирно и тивко место, каде сите сложно маваа сеир на соодветните теми.. А сега.. Сега убиј боже, ко во политика да сум.. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom