WordPress

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Ставив сега од 14 на 11. Но сеуште е така. Дали му треба време да се смени ?

Едит: Се реши проблемот. Фала Многу Грејвдигер :D

И уште едно: Како може да го изменам футерот (footer.php), зошто не е со код како другите, туку криптиран (или како се вика), целиот е само со некои карактери. Ми треба за да го тргнам Sponsored by:.....

Еве како изгледа footer.php

Г

Грејвдигер

Гостин
Ќе треба да го декриптираш... base64, најверојатно. Најди некој декриптер на интернет или некој што го има декриптирано footer.php.

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Средив и тоа. Уште еднаш фала многу :)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Или па можеш html да му акнеш, место php ако нема некои виџети или такви работи :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
^ Најдов на интернет декриптер за footer.php, го ставив мојот код и ми го даде целиот футер енкриптиран и натаму е лесно :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.140
Еј, плагинов Аскимет го избришав ме наполнија спамери по 2000 коментари у 3-4 саата ми стигаат, инсталирав Bulk Coment за да бришам масовно и сеа за да го инсталирам идам во делот Додади Нов и ми вика Настана греша при API пребарувањето. Неможам сеа да го инсталирам... шо да праам? :D А, првиот пат воопшто и не ми го даде во пребарување...

Г

Грејвдигер

Гостин
Еј, плагинов Аскимет го избришав ме наполнија спамери по 2000 коментари у 3-4 саата ми стигаат, инсталирав Bulk Coment за да бришам масовно и сеа за да го инсталирам идам во делот Додади Нов и ми вика Настана греша при API пребарувањето. Неможам сеа да го инсталирам... шо да праам? :D А, првиот пат воопшто и не ми го даде во пребарување...
Симни го од wordpress.org/extend/plugins и прикачи го преку FTP. Што си барал да го бришаш Akismet :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.140
Симни го од wordpress.org/extend/plugins и прикачи го преку FTP. Што си барал да го бришаш Akismet :)
Е ајде де, сакав да се ослбодам од некои додатоци и мислев дека тотално ми е непотребен и првата недела така беше сеа коа почнаа господ гол сум го видел.....

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Како да ставам на сајтот да се гледа клип од youtube во постот. Пробав некои плагини, ама неможеше. Го ставам само линкот од јутуб, линкот со хиперлинк, ама пак неможе. Помош ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.140
Како да ставам на сајтот да се гледа клип од youtube во постот. Пробав некои плагини, ама неможеше. Го ставам само линкот од јутуб, линкот со хиперлинк, ама пак неможе. Помош ?
Ебмед кодот земи го и пастирај го во постот но во HTML верзија смени си..

Г

Грејвдигер

Гостин
Мх, само што искодирав еден дододаток.
0.mk Shortener - автоматски ги крати линковите од написите и го прикажува на крајот од секој напис.
Ако сакате да го користите вашиот јузер на 0.mk и да имате статистика за линковите, читнете на http://kuzmanov.info/2011/09/0mk-v1/. Здравје за некоја од наредните верзии ќе средам да може корисникот преку админ панелот да си внесува јузер и апи клуч.

Kajgana Shop

На врв Bottom