WordPress

• Креатор на темата Креатор на темата Kir4e
  • Време на започнување Време на започнување
Ставив сега од 14 на 11. Но сеуште е така. Дали му треба време да се смени ?

Едит: Се реши проблемот. Фала Многу Грејвдигер :D

И уште едно: Како може да го изменам футерот (footer.php), зошто не е со код како другите, туку криптиран (или како се вика), целиот е само со некои карактери. Ми треба за да го тргнам Sponsored by:.....

Еве како изгледа footer.php
46536.png

Ќе треба да го декриптираш... base64, најверојатно. Најди некој декриптер на интернет или некој што го има декриптирано footer.php.

Или па можеш html да му акнеш, место php ако нема некои виџети или такви работи :)

^ Најдов на интернет декриптер за footer.php, го ставив мојот код и ми го даде целиот футер енкриптиран и натаму е лесно :D

Еј, плагинов Аскимет го избришав ме наполнија спамери по 2000 коментари у 3-4 саата ми стигаат, инсталирав Bulk Coment за да бришам масовно и сеа за да го инсталирам идам во делот Додади Нов и ми вика Настана греша при API пребарувањето. Неможам сеа да го инсталирам... шо да праам? :D А, првиот пат воопшто и не ми го даде во пребарување...

Еј, плагинов Аскимет го избришав ме наполнија спамери по 2000 коментари у 3-4 саата ми стигаат, инсталирав Bulk Coment за да бришам масовно и сеа за да го инсталирам идам во делот Додади Нов и ми вика Настана греша при API пребарувањето. Неможам сеа да го инсталирам... шо да праам? :D А, првиот пат воопшто и не ми го даде во пребарување...

Симни го од wordpress.org/extend/plugins и прикачи го преку FTP. Што си барал да го бришаш Akismet :)

Симни го од wordpress.org/extend/plugins и прикачи го преку FTP. Што си барал да го бришаш Akismet :)
Е ајде де, сакав да се ослбодам од некои додатоци и мислев дека тотално ми е непотребен и првата недела така беше сеа коа почнаа господ гол сум го видел.....

Како да ставам на сајтот да се гледа клип од youtube во постот. Пробав некои плагини, ама неможеше. Го ставам само линкот од јутуб, линкот со хиперлинк, ама пак неможе. Помош ?

Како да ставам на сајтот да се гледа клип од youtube во постот. Пробав некои плагини, ама неможеше. Го ставам само линкот од јутуб, линкот со хиперлинк, ама пак неможе. Помош ?
Ебмед кодот земи го и пастирај го во постот но во HTML верзија смени си..

Мх, само што искодирав еден дододаток.
0.mk Shortener - автоматски ги крати линковите од написите и го прикажува на крајот од секој напис.
Ако сакате да го користите вашиот јузер на 0.mk и да имате статистика за линковите, читнете на http://kuzmanov.info/2011/09/0mk-v1/. Здравје за некоја од наредните верзии ќе средам да може корисникот преку админ панелот да си внесува јузер и апи клуч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom