Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.066
- Поени од реакции
- 3.008
Стадионов фул 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се изначекаме... тешко е упм... За кошарка имаме 8-9 добри играчи, за ракомет малку повеќе, и ете ти ги екипите, клупа немаме ама буткаме нешто... За фудбал треба да се козиме, без 5-6 играчи во најсилните лиги во Европа (и тоа да се стандардни и важни играчи во своите екипи) НИКОГАШ нема да се приближиме до завршница на некое првенство.Не,фудбалерите видоа дека се брука и срам за цела држава,видоа како ни го разубавија животот што се вика,кошаркарите и сигурно ќе запнат да ја победат БАРЕМ Андора
Ај може ќе дочекаме и јака фудбалска репрезентација,а може и не.
Дечки ќе ја дават ли на телевизија. И ако може live stream.
Благодарам.
Што се однесува за Химната се согласувам. И да не мислите дека тоа ни е некој компекс. Ќе ви кажам дека на Германската репрезентација во уста им гледат кој пее кој не и после детално ги анализират. Ај на Подолски и Клозе им опростуват бидејќи се 100% Пољаци , ама за Гомез имаше голема полемика иако и он е мешан. Значи пеењето химна е многу доблесно и под итно треба некој да им го објасни на фудбалерите.
Мислам дека една од првите работи што треба Тошак да ги расчисти е капитенската улога. Пандев ни под разно не е личност што треба да ја има таа улога. Според мене најлогичен избор би бил Новески , едно поради стабилниот карактер, друго поради искуството и на крај на краевите во Мајнц е капитен .