Фан Клуб: Барселона

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
никако да најдам време да пренесам утисци и по некоја сликичка од

Класикото на кое бев присутен, на Класикото кај што имаше СЕ. Неверојатни голови, драма до 98 мин, тепачка..
К.Роналдо е ѕвер (физикус) брз е у пичку матер, шутот (со тоа тапкањето пред голман) му е изработен перфект, све ова само на загревање го покажа, дефинитивно не може да го издржи Камп Ноу, ми беше и малце криво шо не му видов ни еден потег за време на мечот пошто Алвес му испи мозок, исто и Аби. Марсело е педерче живо не знам колку се виде на ТВ ама дечкото си бара рчка - шо би рекол Игорче Трпевски, цела утакмица.. и доста за Мадрид..
Барса беа на ниво, Чави е мајстор и едноставно не му се зима топка, Лео не можеш да приметиш шо праи, на ТВ е многу полесно зашто го успоруваат, у живо изгледа како сите да му се тргаат да ги помине, Иниеста исто, баш пред мене паднаа головите во прво полувреме и неговиот беше ремек дело, за вториот на Меси бев у делириум, а па за третиот...
секој шо ќе има шанса да го види тимот - за кој што живее - во живо, да иде обавезно, не се опишува со зборови кое е чувството коа ќе сфатиш дека играчиве постојат не се само на телевизија, дека играта е tiki-taka на стероиди, заедно со уште 98 илјади да му се клањате на Меси, да рипкате и да му пеете на Мадрид дека сте шампиони на Pl. Catalunya после победата...

Која цена беше билетот за утакмицата?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Не знам дали се сеќавате, лани кога против Спортинг Хихон(1-1), типував дека ќе кикснеме, најверојатно ќе биде нерешено, а може и да изгубиме? :icon_lol: И стварно губевме 1-0, а Виља изедначи на 1-1, така и заврши натпреварот. :icon_mrgr:

Е, сега, се плашам да ви кажам.:icon_mrgr: Го имам скоро истото чувство и за натпреварот против Сосиедад, во саботата. :cautious: Иако, тогаш бев 99% сигурен, сега не сум толку убеден. Имаше многу повеќе фактори тогаш, кој се поклопуваа и ме убедуваа дека ќе кикснеме. Сега не е баш така.
Плус, со Фабрегас и Санчез, овој состав е многу покомплетен од тој што тогаш го имавме на располагање

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Не знам дали се сеќавате, лани кога против Спортинг Хихон(1-1), типував дека ќе кикснеме, најверојатно ќе биде нерешено, а може и да изгубиме? :icon_lol: И стварно губевме 1-0, а Виља изедначи на 1-1, така и заврши натпреварот. :icon_mrgr:

Е, сега, се плашам да ви кажам.:icon_mrgr: Го имам скоро истото чувство и за натпреварот против Сосиедад, во саботата. :cautious: Иако, тогаш бев 99% сигурен, сега не сум толку убеден. Имаше многу повеќе фактори тогаш, кој се поклопуваа и ме убедуваа дека ќе кикснеме. Сега не е баш така.
Плус, со Фабрегас и Санчез, овој состав е многу покомплетен од тој што тогаш го имавме на располагање
Не се заебавај, како што е накурчен тимот во моментов не верувам дека ќе има помалце од 3 гола утакмицава, а на Сосиедад не им давам шанса дека ќе дадат повеќе од еден и тоа на среќа (грешка на одбраната). Единствено што не можам да се одлучам е кој играч (од нашите) ќе даде повеќе голови, што ипак зависи од составот што ќе го извади Гвардиола, а тоа не верувам дека некој може да го предвиди :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас да кажам право не би се противел толку на претчуствата на ЧЕ...

Ама оваа сезона имаме поголем фонд на поквалитетни играчи така да не би биле проблем 3 бода.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Росел до сега го води клубот повеќе од добро .... Само какви зделки направи човекот , секоја чест .....
Тоа да. Ама читам и по странски форуми, многу навивачи не можат да му простат за тоа што им го направи на дресовите.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Не ни помислувам на ништо друго освен победа со Сосиедад,а мислам дека и тие нема многу да се бунат..лани им ја дадовме да осигураат опстанок.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
А што им направил на дресовите?
Сигурно познато ти е дека Барселона беше тим кој што немаше спонзорска реклама на дресовите ....
--- надополнето: Sep 6, 2011 5:44 PM ---
Тоа да. Ама читам и по странски форуми, многу навивачи не можат да му простат за тоа што им го направи на дресовите.
Мене воопшто не ми пречи тоа што Росел се одлучи на ваков чекор, знаеејки дека имаме долг кој што треба да се исплати, плус располагање со поголем број на средства за трансвери, и ред други бенифиции за клубот .... Можеби ќе беше добро да се задржи традицијата , ама мене ништо не ми пречи тоа што го направи ....

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Ми текнува како вчера да беше муабетот околу таа утакмица и твоето пророштво :D кое испадна точно на крај. Во текот на самата утакмица неколку пати ми пројде низ глава твојот пост. Морам да признаам дека и мене ме облази некое грдо чуство за таа утакмица иако нејќев да пишам пред самиот меч.

Иначе, за мечот со Сосиедат имам чуство дека буквално ќе пружиме добра игра како на мечот со Виљареал, игра со многу шанси и голови.
Ипак, се може да се деси, највеќе заради ебаниве кфалификации кои од стално лошо влијаеле и се одразувале на тимот.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648

И мистерот на стари години почна да полудува. :icon_lol:

So, you think you can dance? :)

Not fair. :cenzura:

Нема потреба од зборување. :cuc:

И за крај, двата поздрава од големиот мајстор на фудбалската игра, што би рекол Калински.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
гледам нешто се плашите од Сосиедад...јас типувам 0-3 ...до сега не ни била толку усовршена играта...мислам дека Реал е единствениот клуб на светот кој може да не победи моментално...друго се е гола вода..

Моментално

Барса>>>>>>>>>>Реал>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>сите други :)

Не сум пристрасен , тоа се факти :D

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ќе мораш негде у таа линија и манчестер јунајтед да ги ставиш. И тоа веројатно пред Реал.

Kajgana Shop

На врв Bottom