- Член од
- 8 април 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 281
http://courses.finki.ukim.mk
Дали се логира некој или јас незнам како ?
Дали се логира некој или јас незнам како ?
Епа чекам резултати, а коа одам на ecourses.ii.edu.mk ме префрла директно на таа страна.Ќе причекаш уште некој ден да се средат работите
до утре треба да е ок, за резултатите ќе се стрпиш уште малце или пак ако си толку нестрплив пиши mail на професоротЕпа чекам резултати, а коа одам на ecourses.ii.edu.mk ме префрла директно на таа страна.
Да и ќе ми врати после 2-3 години.до утре треба да е ок, за резултатите ќе се стрпиш уште малце или пак ако си толку нестрплив пиши mail на професорот
Јас не сум имал проблеми никогаш. Профсорите редовно проверуваат и враќаат на мејл.Да и ќе ми врати после 2-3 години.
Taa zgrada seuste ne e zavrsena i finki ke bide lociran za smerovite od feit na feit za smerovite od pmf na pmf a novite smerovi se na feitДа не те лажам ама мислам дека на ПМФ се градеше нова зграда што требаше да биде факултет за Информатика. Најверојатно тоа ќе биде.
Mozes da si ostanes na FEIT nikoj ne e primoran na FINKI da ideАма чекајте бе луѓе... Значи студентиве против нивна воља се пребацуваат на нов факултет, тие се запишале на ФЕИТ со цел тој факултет да го завршат. Зарем тие немаат право на избор што сакаат да студираат? Најпаметно ќе беше, ако веќе толку инсистираат, од септември да се отвори факултетот ама за нови генерации, ИКИ и ИНФО да се затворат, т.е. нема примање нови, а кој сака да може да се префрли таму. Само во Македонија изгледа никој не ги прашува студентите за нивните права.
море племето нивно... сега кажаа ќе се пријавев втор уписен ко прв за КНИ а ја ојдов на компјутерска едукација да се префрлам втора година... слепциВикат дека ќе не префрлат ) Ја бев 9ти на листата за со конфинансирање