ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
абе не пишав случајно 7563пробај 73847493563598
hint: стави цртичка после 75
А да ме види Бо Бо !?мора песна навивачка за БО да се измисл, ајде хард кор фанови
абе не пишав случајно 7563пробај 73847493563598
А да ме види Бо Бо !?мора песна навивачка за БО да се измисл, ајде хард кор фанови
Знам дека имаше поента но не му беше место на оваа тема. Јасно ми е се, за жал има сеуште луѓе кои иако се Македонци не им чука срцето за Македонија но тоа е тоа . За среќа ги има се помалце, од друга страна како што читаш има и многу такви кои иако мешани бракови би убиле за Македонија. Има и такви како БО кој срцето го остави на паркет за Македонија. Тоа е тоа има и такви и такви, муабетот ми беше дека постот ќе навлече негативна дискусија што не е поента на славењето на победа. Оние кои ги спомна да ги оставиме вечерва да се изедат од мака.Постот имаше поента, за разлика од твојот.
оо да бе.....се збунив више со позивнивеабе не пишав случајно 7563
Поразите беа темпирање на формата. И затоа Докузовски има голем респект од мене и секогаш ќе го почитувам поради тоа што го направи на овој турнир без разлика на натамошната разврска го влече буквално максимумот од момците. А за репрезентативците немам зборови , едноставно нека бидат пример за другите како се игра за националниот тим.Ова сега ќе испадне турнирот во словенија и поразот од цг беа тактички, за да не потценат другите
Cekaj cekaj sledi i 5 tata u niza, a bogami i 6 tata ne e cudi kako igraat slabo slovenciveМене уште не ми се верува што направија ѕверкиве
Четири победи во низа
Зборам за тоа што го направија до сега за понатаму дај боже и сите да ги тепаат.Cekaj cekaj sledi i 5 tata u niza, a bogami i 6 tata ne e cudi kako igraat slabo slovencive
Ако овој датум не е доволен мотив за победа тогаш НЕМА мотив за победа никогаш ни да има поголем!На 8 Септември.
Да ама кога ке ја тепале бугарите Југославија да ми пишеш, во било кој спорт, па и во домино ако сакаш. Така да пак сме биле појаки од вас и тогаш.Па момче. Бугариjа е играла кошарка и земала медали кога во Македониjа не сте били оште признати како држава.Да ти говорат нешто Патекана Макавеева Ванjа Воjнова Артеник Арабаджjан ?