Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе, вие сте многу јаки или јас сум катастрофа? 54 поени.

Гивен - 6

Вермален - 0
Shawcross - 9
Карагер - 2
Асу-Екото - -1(минус еден)

Јаја Туре - 4
Ван дер Варт(в) - 4
Гутиерез - 3

Џеко - 21
Грахам - 2
Суарез(к) - 4

Во TRANSFERS правиш колку сакаш трансфери, одиш мислам дека беше MAKE TRANSFERS, и на крај од трите опции одиш USE WILDCARD (така некако).
fpl.jpg

Го нема тоа за Wild Card за цел тим, претходното коло ја искористив Wild Card, изгледа само за еден играч е дозволено да се напраи тоа.
А имаше предтоа ресет тим да се напраи, да не се оди во трансфери. :confused:

fpl.jpg

Го нема тоа за Wild Card за цел тим, претходното коло ја искористив Wild Card, изгледа само за еден играч е дозволено да се напраи тоа.
А имаше предтоа ресет тим да се напраи, да не се оди во трансфери. :confused:

Play your wildcard

A Wildcard allows you to make unlimited free transfers throughout a Gameweek. You can use up to 2 a season.
One Wildcard can be played at any time, the January Wildcard can only be used between Gameweeks 20 and 23 (2 Jan 11:30 to 4 Feb 11:30).
When playing a Wildcard, any saved free transfers will be lost. You will be back to the usual 1 free transfer the following Gameweek.
Нешто имаш зезнато , наместо на мејк трансфер си стегнал за вајл картата иако не ти била потребна...
Ако не се направи трансфер во некоја недела истиот останува за наредна плуст тој легуларниот ода таа ... така да може за се “штедат“ трансферите...

Инаку 4 измени минатото коло и 12 казнени поени ми донесоа 110- 12 = 98 поени, за наредни имам додатни три измени и 8 казнени па ќе видиме што и како ќе е ...ако не примеше њукасл гол во 88мин ќе имав додатни бајаги поени од одбраната но тоа е , да се надевам на глатка победа против КПР без примен гол а ако даде плус некој одбранбен добра игра ќе биде супер...

Моментално за 4то коло го имам овај состав, наредно коло барам замена за рио-кокер за да имам квалитетен на клупа пошто овај е тиња...
Overall Points 197
Overall Rank 109,210
fantz.jpg

ако следново коло не направам барем 70 поени ќе правам комплетен ремонт

Нешто имаш зезнато , наместо на мејк трансфер си стегнал за вајл картата иако не ти била потребна...
Ако не се направи трансфер во некоја недела истиот останува за наредна плуст тој легуларниот ода таа ... така да може за се “штедат“ трансферите...

Инаку 4 измени минатото коло и 12 казнени поени ми донесоа 110- 12 = 98 поени, за наредни имам додатни три измени и 8 казнени па ќе видиме што и како ќе е ...ако не примеше њукасл гол во 88мин ќе имав додатни бајаги поени од одбраната но тоа е , да се надевам на глатка победа против КПР без примен гол а ако даде плус некој одбранбен добра игра ќе биде супер...

Моментално за 4то коло го имам овај состав, наредно коло барам замена за рио-кокер за да имам квалитетен на клупа пошто овај е тиња...
Overall Points 197
Overall Rank 109,210
fantz.jpg
Имаш некои грешка во составот, а најголемата е што имаш тројца одбранбени од Њукасл.
Ако прими гол, од тројцата ти крати по 4 поена, а да не правам муабет ако има некој жолт картон.
Најдобро ти е одбраната да ти е составена од 3 различни клуба.

Имаш некои грешка во составот, а најголемата е што имаш тројца одбранбени од Њукасл.
Ако прими гол, од тројцата ти крати по 4 поена, а да не правам муабет ако има некој жолт картон.
Најдобро ти е одбраната да ти е составена од 3 различни клуба.
Ова е состав подготвен за 4 коло само што дополнително голманате ги сменив зошто арсенал ми се гледа како послаб од ливерпил и можеби Варм нема да прими гол или ќе има добра партија... За одбраната очекувам чиста победа на њукасл без примен гол затоа и се сите тројца во прв состав, инаку одбраната ја менувам со резервите зависно кој со кого игра, сите три кола до сега имаа релативно добри игри, две утакмици без примен гол и само еден некни за жал во 88 минута...

денеска излезе и ЛШ фантази лига
јас направив едно добро тимче и се надевам на добра сезона
па ќе има кајгана лига и за ЛШ??

Ај, поупатените кажете Гивен ќе игра против Евертон или е повреден?
на фантази пишит 75% , ги изиграл двете за ирска на 2 и 6 месецов во целост... по мене 99.99% ќе игра...

Player News

• Richards (Doubtful)
  • Nasri (Doubtful)
  • Jarvis (Doubtful)
  • Ruddy (Suspended)

Најголемиот малер сум јас од кога постои играта... ццц :eek:

Player News

• Richards (Doubtful)
  • Nasri (Doubtful)
  • Jarvis (Doubtful)
  • Ruddy (Suspended)
Најголемиот малер сум јас од кога постои играта... ццц :eek:

Ќе игра Насри а иначе и ја иам проблеми со овие повредиве уште од старт :tapp:

Го ставив Џеко капитен денес против Виган дома, ама Манчини се решил да го одмори за во Среда.
Класична fml ситуација...

Back
На врв Bottom