Добро си поминал штом не ти вратила па да се расправаш со неа.И такви случаи има.Ја еднаш за накај дома идев и ромка една и пискаше детенцето у автобус па побара да седне и и стана еден чиче така постар и оваа со цел памет извади цицка да го дои у сред автобус.Ок, го смири ама човече со кој памет такво нешто бе.Навака за накај селава има доста такви работи, уште кози да стават во автобус има луд народ еј.Иначе има 66 и 63 од новите автобуси пуштено како што разбрав.Ти со 66ка идеш така?Значи од неваспитани патници полошо, здравје!
Се враќам од град накај дома, а напред седнала една плавуша со своето плаво синче кое беше околу 2 години по слободна проценка, ама вадеше еден пиштав глас, едни децибели УПМ високи, и вриштеше, вриштеше, и ми прекурчи и викнав АМАН ГОСПОЃО. После тоа таа се обидуваше да го смири детето да не вришти толку, али јебига универзумот и глупоста... како и да идеше. Да имав камера што снима видео ќе ги снимев и ќе ги ставев на ЈуТјуб. Гарант ќе направев миљон прегледи пошто такво одвратно створење немате чуено во животот.
И што ако? Нека оди , нека го гледа својот правец нема никој да го дира. Ако наумил некој ќе те мава и во автобус.Ипак иди со 60-ка, пешки одењето ти е низ АлКаеда-УЧК маала. Глеам дека тој мал факт не ти беше кажан.
Така е. Еве ви кажуе од прва рука.И што ако? Нека оди , нека го гледа својот правец нема никој да го дира.
Стварно? Е ова е нешто ново. Никад чуо, дека и у аутобус напаѓале каури.Ако наумил некој ќе те мава и во автобус.
не се викаат тие ромки, циганки сеДобро си поминал штом не ти вратила па да се расправаш со неа.И такви случаи има.Ја еднаш за накај дома идев и ромка една и пискаше детенцето у автобус па побара да седне и и стана еден чиче така постар и оваа со цел памет извади цицка да го дои у сред автобус.Ок, го смири ама човече со кој памет такво нешто бе.Навака за накај селава има доста такви работи, уште кози да стават во автобус има луд народ еј.Иначе има 66 и 63 од новите автобуси пуштено како што разбрав.Ти со 66ка идеш така?
Со кој автобус идеш?Од школо до дома патував скоро 2 саата. Земале пензија сеа овие и лом праат по автобусиве. Немаше место за да влезеш. Тие па од ЈСП глупаците пуштаат 2 единечни по ред во најголемата гужва. Битно преживеав...
Јаоо иста мака делиме. Сабајле беше Танго и Кеш. Ја играв „танго“, они идеа по кеш.Со кој автобус идеш?
јас знам за 41 од Драчево до Железничка,борба за живот и смрт е.Гужва,ако е дупол -.-
Сабајле не е до толку,ама кај 1 ипол,коа ќе се накрцаат од кај мене у школо,нема место да се дише.Јаоо иста мака делиме. Сабајле беше Танго и Кеш. Ја играв „танго“, они идеа по кеш.![]()
57 братче. По хард кор нема. И тоа пуштивме два да поминат пошто неможеше да се влезе. Пола сааат на автобуска окапав.Со кој автобус идеш?
јас знам за 41 од Драчево до Железничка,борба за живот и смрт е.Гужва,ако е дупол -.-