Aбе колку пати ќе ви се каже дека без разлика ДАЛИ СМЕ ПРВИ ВО ГРУПА ИЛИ ТРЕТИ ОДИМЕ ПОНАТАМУ СО 4 БОДА АКО ДЕНЕС ПОБЕДАТ ГРЦИТЕ И ХРВАТИТЕ.. И ДОСТА СО ГЛУПИ ПРАШАЊА !!Значи првиот носи 4, втоирот 3, третиот 2 поени во втората група? Значи нема везе што изгубивме од Црна Гора ако останеме 1-ви?
Абе чути тамо не шири говор на омраза да ми распиуаш расположење, тој мене глупи прашања кетибам кетибамAбе колку пати ќе ви се каже дека без разлика ДАЛИ СМЕ ПРВИ ВО ГРУПА ИЛИ ТРЕТИ ОДИМЕ ПОНАТАМУ СО 4 БОДА АКО ДЕНЕС ПОБЕДАТ ГРЦИТЕ И ХРВАТИТЕ.. И ДОСТА СО ГЛУПИ ПРАШАЊА !!
Може цела Хрватска да му го лапа во овие моменти. .i.Koментар од хрватски блог.
malo cigance gine za fyrm kao da se od malena brckalo po vardar
Се мислам дали да и ги здиплам на баба ми рецептите за нешто посилно, почна да не делува веќе лексилиумотА да си извадевме ние Клуб Картички за во Апотека немаше да биде лошо Ќе почнам да зиам Диазепам на метро мајке ми
Арно ти вели. Во секоја тема за МК репрезентација за кошарка има најмалку 10 постови во кои е објаснето то. Земете прочитајте малку.Абе чути тамо не шири говор на омраза да ми распиуаш расположење, тој мене глупи прашања кетибам кетибам