Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Епа редно е да иаме среќа и ние и да си завршат другиве работа како што треба у пм...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Значи првиот носи 4, втоирот 3, третиот 2 поени во втората група? Значи нема везе што изгубивме од Црна Гора ако останеме 1-ви? :D
Aбе колку пати ќе ви се каже дека без разлика ДАЛИ СМЕ ПРВИ ВО ГРУПА ИЛИ ТРЕТИ ОДИМЕ ПОНАТАМУ СО 4 БОДА АКО ДЕНЕС ПОБЕДАТ ГРЦИТЕ И ХРВАТИТЕ.. И ДОСТА СО ГЛУПИ ПРАШАЊА !!

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Добро е добро, без срцев удар! Не беше ова предобра игра, но зар е битно? Битен е позитивниот скор, битни се поените, битно е играњето во следната фаза.
Момци ми ги правите овие денови прекрасни! Љубим вас :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.040
Поени од реакции
74.475
Аман бе луѓе толку ли не следите спорт. Па со години системот во кошарка и ракомет е ваков. Живци изгубив за да објаснам како иде пренесувањето на бодови. И пак никој неможе да свати. Јајцава ќе си ги изедам...

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Aбе колку пати ќе ви се каже дека без разлика ДАЛИ СМЕ ПРВИ ВО ГРУПА ИЛИ ТРЕТИ ОДИМЕ ПОНАТАМУ СО 4 БОДА АКО ДЕНЕС ПОБЕДАТ ГРЦИТЕ И ХРВАТИТЕ.. И ДОСТА СО ГЛУПИ ПРАШАЊА !!
Абе чути тамо не шири говор на омраза да ми распиуаш расположење, тој мене глупи прашања кетибам кетибам :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ајде со среќа во 1/8 финале. Неколку страни поназад кажав кој сакам утре да ги видам прва постава :) . Нема никаква потреба од играње на Гечевски. Подобро нека заздрави отколку недај Боже да ја обнови повредата.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
А да си извадевме ние Клуб Картички за во Апотека немаше да биде лошо :D Ќе почнам да зиам Диазепам на метро мајке ми

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А да си извадевме ние Клуб Картички за во Апотека немаше да биде лошо :D Ќе почнам да зиам Диазепам на метро мајке ми
Се мислам дали да и ги здиплам на баба ми рецептите за нешто посилно, почна да не делува веќе лексилиумот :pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Леле еј, среќа што не ве читам додека трае утакмицава, екстра нервози ќе ми правите. Дај оладете малце, јасно беше дека овој натпревар нема да биде така лесен како што очекувавме. Искрено како што течеше утакмицава очекував да се играат продолженија.
Премногу истрошени се нашиве, сепак со крајни напори целта ја остварија. Сега битно е да изиграат и другите у групава за нас и слободно да си идеме у наредна фаза со 4 бода.

Честитки за нашите ХЕРОИ!

N

Nicky Santoro

Гостин
ние поминуваме со 4 бодови , пример хрватска и грузија поминуваат со по 0 бодови.
прашањево е следноЧ
и да ги изгубиме 3 те натпревари во наредната група ќе имаме 4+3поени(овие 3 по 1 од пораз дали се зема ) и ќе имаме 7 поени
хрватска 0 ќе пренеси и да ги добие трите утакмици ќе има 6 бодови? исто и грузија !
значи дали веќе сме во четврт финале или па во новата група нема да има 1 бод за пораз?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Абе чути тамо не шири говор на омраза да ми распиуаш расположење, тој мене глупи прашања кетибам кетибам :D
Арно ти вели. Во секоја тема за МК репрезентација за кошарка има најмалку 10 постови во кои е објаснето то. Земете прочитајте малку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom