M
Кажи ми што има покажано на првенството? Освен што „знаеме“ дека има мека рака, ништо друго не знаеме за него.Грешиш мајсторе ,овде,голема грешка за детево
Значи нигде не глумам експерт туку само пишав тоа што го мислев ( и не го мислам само ја тоа ) . Според тебе што требаше да напишам???Во право си експерту и јас мислам така.
Епа не знаеме зашто не го пратиме,а шефот на клупа не го остава во игра,да влезе во серија,прави 1 фаул и директ на клупа,е не бива така братко.Има потенцијал во него,сепак небитно сега да се цитираме за ова.Кажи ми што има покажано на првенството? Освен што „знаеме“ дека има мека рака, ништо друго не знаеме за него.
Абе напиши што сакаш, никој не ти брани, еее чудни луѓе...Значи нигде не глумам експерт туку само пишав тоа што го мислев ( и не го мислам само ја тоа ) . Според тебе што требаше да напишам???
Брааааааааавооооооооооооооо најакииииииииииииииисмееееееееееееееее Бо легендо споменик треба да ти изградат... ??
Ако влеземе во наредна фаза со некоја репрез. од Грција, Финска, и Хрватска ние ќе имаме у секој случај 4 бода поради подобар меѓусебен исход..... во случал да Црна Года победи на двете преостанати а ние загубиме од БИХ и на крај имаме исто бодови они ќе влезат со повеќе поени од насЧекајте сега едно не ми е јасно....
Коментаторот Игорче на Сител вика дека за конечниот распоред во групата на крајот ако имаме исти поени ќе одлучува меѓусебниот дуел. Гледав на ХРТ коментаторот Хрватски вика дека ако имаме неколку екипи исти поени ќе одлулучува кој има подобра кош разлика (исто и на официјалната страна е според кош разлика).
Сеа знае некој со сигурност како ке се рангираат екипите ако имаат ист број победи/порази, според тоа кој бил подобар во меѓусебен дуел или кош разлика?
Дека ако бидеме 1-ви ке играме со послаби, со 3-тите од другата група Д што е многу подобро.....