Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Што ги замрзев овие гомнава фински тоа нешто немогуче.Врска си немаат,а сепак не водат.Да се утепаме у пичку матер.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Леле како го остави Антиќ,Перо пак е нешто изгубен денеска.Него сега мора искуството на Чековски,Тоше и Перо и Владо да не вади плус од Бо се чекаат барем 5-6 поени.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Срце ќе ме фати. Како што кажав емоцијално се истрошени, кој играл кошарка знае за што зборувам.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
катастрофа сме. судиите не дупат, ама сепак сме катастрофа

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кој кур е Македонија, па да помине во втора рунда и тоа да носи 4 бода? Не заебавајте!
Секоја утакмица мора да играме против судиите, срамота!

M

MrzaRules

Гостин
ај бе па и вие...важно Грција ја тепавме...шо е важно денеска да тепаме...ќе ни дадат медал за победата со Грција...:eek:

В

Вори

Гостин
А не знам исто така зошто Илиески е толку експониран и форсиран кога ништо ама баш ништо нема направено,освен што ги даде одлучувачките поено против Хрватска.
Просечен кошаркар според мене и ништо повеќе.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Без идеја делуваме во нападот. Мора Бо да се разигра сега на крајов и да не поведе кон победа, иначе ништо не правиме.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Тие 38.5 минути по натпревар на Илиевски сега земаат данок.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Многу слаба одбрана Финциве секој напад го завршуваат со поени.Мора да се даде 100% од себе во завршнава четвртина.
Ајде момци одиграјте храбро за Македонија !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Имаме можност да победиме! Имаме квалитет! Но КУЗНАЕ ШТО Правеле синоќа и како прославувале по победата... јас мислам дека се по потиштени посебно Илиевски и Меккалеб од прославата отколку од самите мечеви!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ај бе па и вие...важно Грција ја тепавме...шо е важно денеска да тепаме...ќе ни дадат медал за победата со Грција...:eek:
И заради ова спортот ќе ни тапка во место.

Имаме златна шанса за четврт-финале, за жал играме против крајно гзларска екипа плус судии. Волку среќа некој тим ко Финците што имаат немам видено досега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom