Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Што ги замрзев овие гомнава фински тоа нешто немогуче.Врска си немаат,а сепак не водат.Да се утепаме у пичку матер.

Леле како го остави Антиќ,Перо пак е нешто изгубен денеска.Него сега мора искуството на Чековски,Тоше и Перо и Владо да не вади плус од Бо се чекаат барем 5-6 поени.

Срце ќе ме фати. Како што кажав емоцијално се истрошени, кој играл кошарка знае за што зборувам.

катастрофа сме. судиите не дупат, ама сепак сме катастрофа

Кој кур е Македонија, па да помине во втора рунда и тоа да носи 4 бода? Не заебавајте!
Секоја утакмица мора да играме против судиите, срамота!

ај бе па и вие...важно Грција ја тепавме...шо е важно денеска да тепаме...ќе ни дадат медал за победата со Грција...:eek:

А не знам исто така зошто Илиески е толку експониран и форсиран кога ништо ама баш ништо нема направено,освен што ги даде одлучувачките поено против Хрватска.
Просечен кошаркар според мене и ништо повеќе.

Без идеја делуваме во нападот. Мора Бо да се разигра сега на крајов и да не поведе кон победа, иначе ништо не правиме.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Тие 38.5 минути по натпревар на Илиевски сега земаат данок.

Многу слаба одбрана Финциве секој напад го завршуваат со поени.Мора да се даде 100% од себе во завршнава четвртина.
Ајде момци одиграјте храбро за Македонија !

Имаме можност да победиме! Имаме квалитет! Но КУЗНАЕ ШТО Правеле синоќа и како прославувале по победата... јас мислам дека се по потиштени посебно Илиевски и Меккалеб од прославата отколку од самите мечеви!

ај бе па и вие...важно Грција ја тепавме...шо е важно денеска да тепаме...ќе ни дадат медал за победата со Грција...:eek:
И заради ова спортот ќе ни тапка во место.

Имаме златна шанса за четврт-финале, за жал играме против крајно гзларска екипа плус судии. Волку среќа некој тим ко Финците што имаат немам видено досега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom