Една од хондите на сите времиња, ѕвер кола. Во странство ги викаат "Јапонско ферари". А бога ми има и зошто. Замисли дури во 1990 год. кога се појавила прв пат на пазарот, што била тогаш.
Значи ова Јапанциве стварно се мрднати.
штом направиле кола што може да се споредува со некои модели на Ферари тогаш ДА , МРДНАТИ СЕЗначи ова Јапанциве стварно се мрднати.
Никола, си го видел ли црниот Nissan GTR што се вози низ Скопје ?денес Ferrari 348 , Lambo Murcielago , Hummer H2 , Alfa Romeo SZ , Porsche 997 Turbo и BMW 640i Cabrio и Brabus S класа,
да , неколку пати.Кај пералната кај Хисар компани и патот што води Александар палас - ВероНикола, си го видел ли црниот Nissan GTR што се вози низ Скопје ?
Да не имаш слики нешто ? Ако имаш постирај...да , неколку пати.Кај пералната кај Хисар компани и патот што води Александар палас - Веро
немам слики , двапати ми избега , се надевам во скоро време ке направам и видео и сликиДа не имаш слики нешто ? Ако имаш постирај...
Еве го ТУКАДа не имаш слики нешто ? Ако имаш постирај...
Овој белиов мислам дека е на Дарко Тасевски, фудбалерот што игра во Левски, 480 кс, 2009 модел, иначе црниот е 2011 модел со 530 кс.
Незнам дали е истиот CLS, ама се возеше еден ваков низ охрид и струга и мислам дека беше дизел што значит не беше AMG. Бар така имам слушнатона наши таблици се 9 или 10 , 6 се на скопски , 1-2 велешки , 1 битолски и уште еден е ама не ми текнува што таблици , а иначе има и 2 што се на црни таблици и се нон стоп во скопје ... се вкупно околу 2.340.000 евра
Се надевам игор нема да ми замери што ќе го одговорам ова прашање место него ...Бандажите и тие кај тркалата се од MAE Design , а двата спојлера се од Lorinser.. 4 месеца се возеше мерцедесов во Скопје на германски таблици ( BB ) ама еве сега некој од ОХ го пазарил ...
тој е друг , со скопски таблици еНезнам дали е истиот CLS, ама се возеше еден ваков низ охрид и струга и мислам дека беше дизел што значит не беше AMG. Бар така имам слушнато