ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Не сме таков народ, да земе да се организира еден бојкот, да не им отидеме па да си го начукаат пивото кај шо не треба. Догодина 40 ќе биде..
Нема потреба од тоа. Доволно е само да не купуваш пиво од нив. Сепак фестивалов си има музичка програма за која колку-толку вреди да се иде, нели ;)

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Денес(веќе вчера) не отидов пошто немав превоз ,а бев на работа до 11.
Секоја година иста приказна,пивата никако да имаат нормална цена,ама тоа е,затоа и никој не им купува Македонски пива
Некој погоре напиша дека човек мераклија требало да отиде со 500,па друже ја првиот ден потрошив 650 денари а испив 4-5 пива..Пауланер пристојна цена,Лашко светло и темно исто така,Корона 150 исто како лани,Калсберг 100че..

п.с Дали некој знае кај има Гинис ?

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Кога имаш преголеми очекувања од некоја група обично не излегува баш најдобро... може си бара и добро друштво ама сепак хладно пиво беа одлични, дури се вратија и без некое посебно инсистирање од публиката на бис. :confused:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Пиво точено 70 или 80 па згора на тоа 0,4???
Неќам да сум хејтер ама е за срамота.
Најсериозно коа бев во Прилеп коа беше Цеца таа година памтам дека точено старопрамен беше 60 а тука 80???

С

сашенко

Гостин
Бев синоќа, интересно беше.Не седев многу на хладно пиво, си отидовме уште пред да завршат али битно хрватска ја тепавме и најјако ми беше кога ни честитаа дечките хахахха.Атмосферата кај бимот која ја гледавме утакмицата беше топ.Удрив неколку пива, еден ход дог, се изнаскокавме и изнапеавме на тие песни шо ги знаевме и то...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Пиво точено 70 или 80 па згора на тоа 0,4???
Неќам да сум хејтер ама е за срамота.
Најсериозно коа бев во Прилеп коа беше Цеца таа година памтам дека точено старопрамен беше 60 а тука 80???
Поскапа е киријата тука или пак се буџовани живеат. Едно од тие ќе е. ;)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.175
Поени од реакции
25.962
Мајку му стара, никој не оди у кафана, и за сите турбо фолкот е срање, а на Кирил сите најубаво си прошле.

Колку за компарација на сличности

Прифатливо

Неприфатливо

http://www.dailymotion.com/video/x45rgl_milos-bojanic-a-ona-igra-vrti-se-kao-cigra_music

Иначе да Кирил топ журка направи а и Хладно Пиво вчера. И нема ни Стела ни Ердингер, ни Гинис не видов, нити пак Гролш, или стварно ги нема или не е обележано али и во двата случаја е тежок пропуст. Тоа скарата на Жива е ем тапа ем скапа, а освен Пауланер и М'рфис кој што стварно прават промоција и цените им се пониски од регуларно, другиве се поскапи. Ај за друго да не мрчам.

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
Вчера имаше доста народ со ранци и торби..... пиво си купиле од продавница а го пијат на пиволенд... многу паметно!!

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Јас не пробав од хот-догот за 50 денара а смртно ме занимаше дали вреди и дали е бар малце вкусен?
Некој ако пробал нека каже?

Kajgana Shop

На врв Bottom