Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
да прашам до поупатените во случувањата во вардар.
Јани урдинов замина во работнички, а изгледа и деспотовски ќе замине. За мене како фан на работнички тоа е супер, но ме чуди зашто вардар со вакви амбиции дозволи да ми пројдат овие дајца. Со нив дефинитивно ќе беше прв, вака ќе имаме посилно првенство.
Да не има пак некои мучки со управата или внатрешни проблеми.
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:12 AM ---
да прашам до поупатените во случувањата во вардар.
Јани урдинов замина во работнички, а изгледа и деспотовски ќе замине. За мене како фан на работнички тоа е супер, но ме чуди зашто вардар со вакви амбиции дозволи да ми пројдат овие дајца. Со нив дефинитивно ќе беше прв, вака ќе имаме посилно првенство.
Да не има пак некои мучки со управата или внатрешни проблеми.

Поради тоа што Вардар му нудеше повеќегодишен договор на Урдинов + клаузула за предвремено заминување, па човекот не прифати, а очигледно Работнички му го овозможи тоа... Јебеш ти играчи кои во секој момент може да си отидат од клубот + Урдинов е квалитетен играч, но натпревар нема изиграно до времето кога играл во младинските категории.

За Деспотовски не знам зашто не дојде, но со оглед на играчите што ги има во среден ред, воопшто не е потребен... На Вардар му се потребни уште еден одбранбен фудбалер и под итно напаѓач!

На крај кога ќе сумираме, играчите отидоа во Работнички само поради договорот да можат кога сакаат да отидат во странство...

Комшиките им нудат аматерски договори на сите. А за недоаѓањето на урдинов најголем проблем преставува неговиот менаџер кој сметал дека вака повеќее пари ќе лапа.

Mislam deka so teteks ke bide :) na 17ti igrme so bregalnica vo stip
На 18ти му истекува, самиот напиша на Фејсбук профилот, што значи со Тетекс најверојатно ќе ја пропушти до тогаш и немаме некој јаки утакмици така да супер е :)

Поради тоа што Вардар му нудеше повеќегодишен договор на Урдинов + клаузула за предвремено заминување, па човекот не прифати, а очигледно Работнички му го овозможи тоа... Јебеш ти играчи кои во секој момент може да си отидат од клубот + Урдинов е квалитетен играч, но натпревар нема изиграно до времето кога играл во младинските категории.

За Деспотовски не знам зашто не дојде, но со оглед на играчите што ги има во среден ред, воопшто не е потребен... На Вардар му се потребни уште еден одбранбен фудбалер и под итно напаѓач!

На крај кога ќе сумираме, играчите отидоа во Работнички само поради договорот да можат кога сакаат да отидат во странство...
Јас не знам што се крева толку врева за Деспотовски. Дечкото несомнено дека е добар, ама реално формата му е во голем пад. Според тоа не може цело лето да бара трансфер на страна, а Вардар да го држи како опција во која секое време ќе може привремено да се скраси. Нека ми извини, ама малку претерува. Зашто би требал Вардар постојано да има место за него. Да разберам Васоски да е во прашање, ама реално Деспотовски не го задолжил Вардар со ништо! Башка и со тој менаџер (Чкрапе) што го има далеку ќе стигне.
П.С Кога сме кај Васоски, добив информација дека во понеделник ќе се знае дали позитивно ќе биде одговорено на жалбата на Кавала. Во спротивно, може да очекуваме и тој да стане старо-нов играч на Вардар.

Јас не знам што се крева толку врева за Деспотовски. Дечкото несомнено дека е добар, ама реално формата му е во голем пад. Според тоа не може цело лето да бара трансфер на страна, а Вардар да го држи како опција во која секое време ќе може привремено да се скраси. Нека ми извини, ама малку претерува. Зашто би требал Вардар постојано да има место за него. Да разберам Васоски да е во прашање, ама реално Деспотовски не го задолжил Вардар со ништо! Башка и со тој менаџер (Чкрапе) што го има далеку ќе стигне.
П.С Кога сме кај Васоски, добив информација дека во понеделник ќе се знае дали позитивно ќе биде одговорено на жалбата на Кавала. Во спротивно, може да очекуваме и тој да стане старо-нов играч на Вардар.
Ајде, ајде само иште на тоа се чека!Иако можеме и без него ама Аце е легенда, икона.
ПС:Кој го е*е Деспотовски сигурно пак ке си замине на пола сезона или у јуни.

Бајевски по стапките на Кемпес, Роже Мила...
13E82FBF5542764DA51CB2E9253B2FF4.JPG
Македонскиот напаѓач од денеска се сели во Индонезија каде потпиша едногодишен договор со еден од најдобрите клубови од оваа азиска држава, ФЦ Пелита од Караванг
Поранешниот капитен на Вардар и македонски репрезентативец Александар Бајевски својата кариера ќе ја продолжи во индонезискиот суперлигаш ФЦ Пелита од Караванг.
31-годишниот Бајевски денеска заминува за Индонезија откако веќе потпиша едногодишен договор со својот нов клуб, во кој од викендов треба да стартува и со тренажниот процес пред новата натпреварувачка сезона.
"И покрај тоа што постоеја неколку варијанти околу продолжување на кариерата, пред сe на европскиот континент, сепак, се одлучив да ја прифатам амбициозната понуда од еден од најдобрите клубови во Индонезија кој за мене претходно беше тотална енигма, меѓутоа очигледно е клуб со значајна фудбалска традиција на азискиот континент", ни изјави Бајевски пред заминувањето на Истокот.

http://sport.com.mk/?ItemID=2438EC3D4ADAE040B935A5250B9C5901

Новата песна. :drk::drk::cuc:
Веќе преку глава ми дојде од овие рап навијачки песни:mad:.Изгледа овие нашиве сите се влезени во некој белградски мафијашки филм.Незнам од кога рапот е дел од навивачката култура што толку сите ја фураат тука?Ах,заборавив кај нас сите станаа рапери:pos:.Се знае oi,punk,rock се фура секаде.Тоа е дел од навивањето,а не некои рап срања.

Веќе преку глава ми дојде од овие рап навијачки песни:mad:.Изгледа овие нашиве сите се влезени во некој белградски мафијашки филм.Незнам од кога рапот е дел од навивачката култура што толку сите ја фураат тука?Ах,заборавив кај нас сите станаа рапери:pos:.Се знае oi,punk,rock се фура секаде.Тоа е дел од навивањето,а не некои рап срања.

Sminkerska rabota mi e rapov nekako

Се враќаат многу постари екипи на запад !
Еве и официјално со ново знаме една СТРАШНА ЕКИПА

rj44ue.jpg

30+ старосна граница, спремни момци !
Наскоро уште неколку јаки екипи, со познати језиви фаци од Скопје ќе дивеат на запад, НАШИОТ ЗАПАД ПОВТОРНО ЌЕ БИДЕ НАЈСИЛЕН !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom