Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.911
- Поени од реакции
- 23.748
Во ваков турбулентен период каде владее лоша атмосфера во клубот, каде тимот е поделен на кланови, без тренер, играчите недоволно физички припремени, психички паднати и под притисок и навреди од целокупната македонска јавност, освојување бодови против Вардар не е никаков репер дека некој тим е појак.Со вакви теории на заговор личиш баш на тие што ги наведе, т.е. на тие што коментираат по постови кај Миленко, а не знаат ни името да си го напишат без печатна грешка. И далеку е Шкендија од Реал Мадрид нема да ти се оствари тоа задоволство да го прочиташ од мене. П.с тоа што сум напишал во множина дека има појаки тимови сезонава не е грешка, туку факт што ќе се покаже во периодот што следи. Само треба малку да почекаш.
Истите тие појаки тимови, лани завршија со 20-30 бодови зад Вардар, а истиот тим беше како сезонава, дури и послаб.
Ситете се сега додека можете, анализирајте ги сите натпревари на Вардар фрејм по фрејм барајќи игла во сено, ама на крајот пак ќе плачете како лани, и тоа долг период, така ми изгледа.