П
Паспарту
Гостин
да прашам до поупатените во случувањата во вардар.
Јани урдинов замина во работнички, а изгледа и деспотовски ќе замине. За мене како фан на работнички тоа е супер, но ме чуди зашто вардар со вакви амбиции дозволи да ми пројдат овие дајца. Со нив дефинитивно ќе беше прв, вака ќе имаме посилно првенство.
Да не има пак некои мучки со управата или внатрешни проблеми.
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:12 AM ---
да прашам до поупатените во случувањата во вардар.
Јани урдинов замина во работнички, а изгледа и деспотовски ќе замине. За мене како фан на работнички тоа е супер, но ме чуди зашто вардар со вакви амбиции дозволи да ми пројдат овие дајца. Со нив дефинитивно ќе беше прв, вака ќе имаме посилно првенство.
Да не има пак некои мучки со управата или внатрешни проблеми.
Поради тоа што Вардар му нудеше повеќегодишен договор на Урдинов + клаузула за предвремено заминување, па човекот не прифати, а очигледно Работнички му го овозможи тоа... Јебеш ти играчи кои во секој момент може да си отидат од клубот + Урдинов е квалитетен играч, но натпревар нема изиграно до времето кога играл во младинските категории.
За Деспотовски не знам зашто не дојде, но со оглед на играчите што ги има во среден ред, воопшто не е потребен... На Вардар му се потребни уште еден одбранбен фудбалер и под итно напаѓач!
На крај кога ќе сумираме, играчите отидоа во Работнички само поради договорот да можат кога сакаат да отидат во странство...