- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
На латиница.LuБаш Лу и' е никот (на кирилица)?
На латиница.LuБаш Лу и' е никот (на кирилица)?
Не верувам за именик да има. Пробај отиди во Т-Мобајл, дај им го бројот да ти кажат чив е.Да прашам, некој да знае телефонски именик од Т-мобајл кај да најдам? Имам еден број од преска звонел 10 пати, а неам од кај да се јавам, бар да знам кој ме барал
Слични вакви во ДЦ пред 2 саати глеав, во беверли 1300 денари, и у меднес карши него само што се малце поразличен и на лик 10 пати поубав моделКај да најдам нешто вакво кај нас
а може и нешто помало само за на појас, ама да личи на нешто не ко оние што се црнине каки никакви
Зш дупнати? Јас порано стално такви користев...Најевтини ти се по трафики 10 денари на парче ама џабе ќе ги трошиш тие 10 денари коа ионака е дупнат кондомот.
Инаку Дурекс или Спортекс од 90/110 денари.
Ботони во ГТЦ.Фалц RayBan ???? на пазар нема бев денес све тапа цвикери ?? ))
Е аман бе, па у секоја населба имаш бар по еден frikin' стаклар (и слаткар).Некој што "урамува" слики и слични работи? Со рамка,стакло и слично?
До Апче, во Дебар Маало, знам еднаш урамував слагалица, ама ретко да го начекаш дедето да биде во дуќан -.-Некој што "урамува" слики и слични работи? Со рамка,стакло и слично?
имаше... сега веќе немаЕ аман бе, па у секоја населба имаш бар по еден frikin' стаклар (и слаткар).
Е тоа ми треба/ Ќе одам утре да проверамДо Апче, во Дебар Маало, знам еднаш урамував слагалица, ама ретко да го начекаш дедето да биде во дуќан -.-
До верото во аеродром имаше порано нз уште дали работатНекој што "урамува" слики и слични работи? Со рамка,стакло и слично?