Значи треба да им се јавам.. ај утре ќе средат и оро ќе играат, не за џабе им плаќамСлаб ти е сигналов треба да ги фатиш тоа гадовите за врат...Кај мене исто беше и 3 пути доаѓаа дур да средат се скапав на телефон висење
Не вреди...700 денари на неопределено - 6 мегабита
ова новото пакет4е не вреди стварно а плус и нема можност за ЛАН со таков пакет значи нема да пуштаат поголеми брзини и со неколку мб да спуштате
а гледам во бугарска имаат дупло поевтини пакети отколку кај нас
http://www.cabletel.bg/internet.html
првиот пакет гледам е без претплата во првите 12 месеци ама ако склучиш на 18 месеци а кај нас ти даваат 3 месеци попуст
ти хоум дава или даваше кај нас 6 месеци без претплата ама ако склучиш на 18 месеци (а претходно беше на 12 или тоа попустот само за макс тв важеше? значи ти хоум НИШТО не даваше
до кога ќе не дупат
нет 50 во блгарија е 900 ден а кај нас дупло поскапо
трипл плеј кај нив е 1200 (кај нас 2000 ден) ама кај нас има + аналогна значи овој не е баш дупло поевтин ама се трпи
http://www.cabletel.bg/bundles.html
и гледам имаат динамична ИП адреса
кај нас каква ИП даваат од кејблтел?
Динамична е сега. Мене ми се менува, само немам забележано на колку времеСтатична даваат. За динамичка мислам дека се доплаќаше.
Не доплаќаш ништо и имаш динамична? Чудно. Не верувам дека се менува кај мене,не дека сум проверил али кога се уклучувам по форуми си ја гледам адресата од која сум се уклучил...Динамична е сега. Мене ми се менува, само немам забележано на колку време
Ај ќе забележувам деновиве ама сигурна сум дека се менува, кога и да проверам на whatismyip различни бројки гледам.Не доплаќаш ништо и имаш динамична? Чудно. Не верувам дека се менува кај мене,не дека сум проверил али кога се уклучувам по форуми си ја гледам адресата од која сум се уклучил...
Ај баш види,ме интересира. Ке проверувам и јас деновиве почесто. Али како што знам треба да се дисконектираш па да се конектираш одново па да ти смени адреса.Ај ќе забележувам деновиве ама сигурна сум дека се менува, кога и да проверам на whatismyip различни бројки гледам.