Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

apidrone

Гостин
Јас не реков ништо, туку го прашав. Има разлика меѓу тврдење и прашање. Спомна титули па си викам ај да прашам за сигурно. Од каде да знам зошто тој навива за Ливерпул? Не гледам на гравчиња ко него шо знае кој ќе биде шампион во мај :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Има право да тврди дека Ливерпул ќе биде шампион. Никој не смее да му го оспори тоа право.
Има право да навива за Ливерпул оти му се свиѓа девојката на Шкртел. Нема вие што да ја поткопувате неговата желба за обожување на било кој тим, без разлика од причината.

Спомна титули, спомна. Секој спомнува титули.

Освен тие што немаат:D

A

apidrone

Гостин
Според твојава логика, и јас имам право да ги реметам сите фанови на Ливерпул што велат дека ОВАА ГОДИНА Ливерпул ќе биде шампион :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Според твојава логика, и јас имам право да ги реметам сите фанови на Ливерпул што велат дека ОВАА ГОДИНА Ливерпул ќе биде шампион :)
Кој рече дека немаш. Имаш право и со гас-маска а седиш пред компјутер додека не' реметиш.

А тек замисли да има жежок мај... :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
каков муабет у три страни....не ми се верува дека исчитав (скоро) се.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
19 ќе имаме во мај 2012 година но кога вие ќе имате 5? Одговорот го наведов погоре.
Кои ние? Барселона? Ако ме прашуваш за нив, за скоро време ќе имаме 5. ;)

А, ако ме прашуваш за друг, сигурно си помешал нешто, оти во Англија фаворит ми е Ливерпул.
Лошо ме разбра ти, ти реков да се зборуваш така, затоа што кај навивачите на Ливерпул, таквите 'фалби' не оставиле добар впечаток. Затоа, како вистинските навивачи на Ливерпул, повеќе сакај си го твојот клуб, а помалку гледај за комшијата. ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Stivie G ne se fakaj odma za premier liga prvo stignete do polufinale na carling cup

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.861
Поени од реакции
12.385
Еднаш Фергусон го пратил Даглиш во пензија, не е проблем да го прати и по втор пат.;)
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Кени си отиде како шампион тогаш. А и да не споменувам дека во тоа време стариот ваш немал титула освоено во првенството. Прашањето е кај ќе беше денес Фергусон ако Кени останеше менаџер.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Кени си отиде како шампион тогаш. А и да не споменувам дека во тоа време стариот ваш немал титула освоено во првенството. Прашањето е кај ќе беше денес Фергусон ако Кени останеше менаџер.
Ти прајш вака, ако бабами беше машка немаше да го има татко ми а ни јас .... ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.861
Поени од реакции
12.385
Реалноста е тоа ортак. Ама ќе видиме кој кого ќе прати во пензија

G

Gray Foxx

Гостин
All those in the football media business know that the name of Kenny Dalglish is currently a big draw - the hero worship of King Kenny amongst Reds fans is such that the mere mention of his name multiplies page impressions and sales.

So we really cannot blame the Daily Mirror for the enticing headline 'If anyone can, King Kenny can'.

But we think they've gone a bit far with a sub-headline of 'Agger insists Reds revival is down to one man...Dalglish' - above an article in which Daniel Agger does not mention the man once.

Why not just stick his name on the top of every single page on the newspaper? Imagine their sales if they could get Kenny to do the horoscopes...
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

В

Вори

Гостин
Дечки едно прашање.Трансфер периодот трае до 31 Август или?Дека нели во Англија се продолжуваше за уште еден ден.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.057
Дечки едно прашање.Трансфер периодот трае до 31 Август или?Дека нели во Англија се продолжуваше за уште еден ден.
До 31-ви е сега, траеше повеќе кога 31-ви ќе се погоди сабота или недела.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Чек малце, зошто тогаш ние коа кажавме дека да не беше несреќата кај ќе беше Ливерпул денес вие викавте „е не така кај ќе кажеш така waaaa“? Убаво ти кажаа, да беше баба ми со тркала автобус ќе ја викаа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom