Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
A ЛШ бе другарче??

Oh, wait...
Loading...... loading.............................................................................................................................................................................................................................................................................................EROR!:eek:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.758
Поени од реакции
43.946
Абе можат тие и тоа да освојат не ги потценувај. Еве ќе ги примеа место Фенербахче.:pos:
Арно викаш, се е можно....добро освен Манчестер да освои 5 титули во ЛШ

S

Stivie G

Гостин
Рече Stivie G и длабоко воздивна.
Рече Stivie G и длабоко воздивна.
Освојте 5 па ке зборуваме, а 19 ке ја имаме во мај, врвот во Англија е резервиран за нас се разбира, отсекогаш било така, така и ќе остане, севраќаме на местото кое ни припаѓа

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:cuc:Алал да ти е :cuc:
Ај предвиди ми за утре колку пати во WC ќе кењам? Оти планирам да одам да играм фудбал па да не ме стегни стомак?

S

Stivie G

Гостин
Арно викаш, се е можно....добро освен Манчестер да освои 5 титули во ЛШ
можеби ќе освои и 5 но тоа кога Ливерпул барем ке има 8, а за 20 титула ке почекате, Далглиш ке го прати Ферги во пензија па тогаш ќе видиме кои сте

Член од
24 март 2010
Мислења
15.313
Поени од реакции
26.231
Освојте 5 па ке зборуваме, а 19 ке ја имаме во мај, врвот во Англија е резервиран за нас се разбира, отсекогаш било така, така и ќе остане, севраќаме на местото кое ни припаѓа
Сега сте на тетовска патарина. Кај и да е ќе стигнете. И кој те излажал дека Јунајтед нема 5 титули во ЛШ. Усвари во право си 8 има.:rolleyes:
--- надополнето: Aug 30, 2011 12:50 AM ---
можеби ќе освои и 5 но тоа кога Ливерпул барем ке има 8, а за 20 титула ке почекате, Далглиш ке го прати Ферги во пензија па тогаш ќе видиме кои сте
Еднаш Фергусон го пратил Даглиш во пензија, не е проблем да го прати и по втор пат.;)

A

apidrone

Гостин
Манчестер има 3. Не го фаќа правилото дека никој не ја одбранил титулата (притоа нејќам да срипа некој фан на Барса), еден од главните кандидати е за освојување.
А вие прво освојте било каква титула, после ќе прајме муабет :pos:

S

Stivie G

Гостин
Сега сте на тетовска патарина. Кај и да е ќе стигнете. И кој те излажал дека Јунајтед нема 5 титули во ЛШ. Усвари во право си 8 има.:rolleyes:

Од кога се случуваат вакви чуда? 3+0=8, тоа некоја нова математика

Еднаш Фергусон го пратил Даглиш во пензија, не е проблем да го прати и по втор пат.;)

Ќе видиме, времето ке покаже кој на кој ке прати
--- надополнето: Aug 30, 2011 12:57 AM ---
Манчестер има 3. Не го фаќа правилото дека никој не ја одбранил титулата (притоа нејќам да срипа некој фан на Барса), еден од главните кандидати е за освојување.
А вие прво освојте било каква титула, после ќе прајме муабет :pos:
ке ти ја исполниме желбата за освојување на титула, трофејот од Премиер Лигата од сезоната 2011-12 ке биде на Енфилд и секако многу сте далеку сте од Барса

A

apidrone

Гостин
Малиов не бил ни роден кога Ливерпул последен пат освоиле домашно првенство :pos:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.313
Поени од реакции
26.231
Од кога се случуваат вакви чуда? 3+0=8, тоа некоја нова математика
Извини дечко, јас мислев и јас смеам да патувам во иднината. Ама изгледа ми е забрането.:( Валда таа дозвола ја имаат само верниците на кои Gerrard им е бог. Штета, а баш тркнав до 2020 и видов 8 титули, а Ливерпул уште на 5. Како се случуваат такви чуда. Веројатно комбинација од интелегенција и ганџа и одма стигаш во мај и знаеш кој освоил титула.

S

Stivie G

Гостин
Малиов не бил ни роден кога Ливерпул последен пат освоиле домашно првенство :pos:
да, тоа не го оспорувам, но ете дојде и нашиот ред и тоа во моментот кога мислите дека сте "НЕПОБЕДЛИВИ "
--- надополнето: Aug 30, 2011 1:02 AM ---
Извини дечко, јас мислев и јас смеам да патувам во иднината. Ама изгледа ми е забрането.:( Валда таа дозвола ја имаат само верниците на кои Gerrard им е бог. Штета, а баш тркнав до 2020 и да видов 8 титули, а Ливерпул уште на 5. Како се случуваат такви чуда. Веројатно комбинација од интелегенција и ганџа и одма стигаш во мај и знаеш кој освоил титула.
мене ми делува дека вие сте премногу сигурни во освојувањето на 20 титула, за жал сметките ќе ви се испомешат

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
да, тоа не го оспорувам, но ете дојде и нашиот ред и тоа во моментот кога мислите дека сте "НЕПОБЕДЛИВИ "

мене ми делува дека вие сте премногу сигурни во освојувањето на 20 титула, за жал сметките ќе ви се испомешат
Да денеска ми стигна сметката за комунали и сметката за телефоно, ко ги видов сметките шо да видам?! Паднав во несвест и арно ама ми се помешаја со другите сметки ( за струја , за џубре , за телевизија, итн..)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299

Не знам јас кој во секој втор пост ( цитат ) пишува дека Ливерпул ќе освои титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom