Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
сеа се ДевојкИ :D
Ееее то видиш не знаев... Честитки девојкИ... :) Мило ми е шо има еден девојкИ ! :)

едит: Јас официјално не сум навивач на Арсенал (мажите) поќе, туку на Арсенал (жените).. И не ме ѓибајте по прајвати поќе, оти мојот тим денес си победи во дербито Ливерпул - Арсенал 1:3.. Фала однапред :D (шала) (иако не ми е дојдено до смеење, ал јбг) :D

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.382
Поени од реакции
5.484
Кажете ми кога има снимка од утакмицата, ја чекав цела недела и заминав на одмор и ништо од гледањето :tapp:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Фантастично, незаборавно...

Мило ми е и што де Геа полека почна да го надвладува притисокот, сигурен сум дека ќе биде фантастичен голман.
И сеуште не ми се верува дека Фроси не го сакаше Јанг. :D Дечкото има ненормална нога, фантастично се снајде, вистинска зверка по лева страна... само Господ да ни го чува од повреди.
Де Геа, Јанг, Џонс... ме радува како играат, но ништо не ме радува повеќе од Велбек и Клеверли. Ланската сезона ја играа во други тимови, оваа на зверски начин ја играат за нас... за Шити Тотенхем го растури 40 милиони евра платен играч, а за нас ги растури наше дете, кое ќе биде голема легенда на клубов...
Обично сум скромен пред натпреварите со ривалите, но денеска пред почетокот на натпреварот прогнозирав 5:0, еден другар 6:1, и пак никој не погодивме...
Ќе се јадеме со Шити оваа сезона, само се надевам дека ќе продолжиме вака и дека оваа игра и оваа победа не беа заради тоа што Арсенал беше слаб, туку заради тоа што Манчестер Јунајтед е ПРЕСИЛЕН...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Гоше де најди некој 30 минутен хајлајтс, како некни со Тотенхем да се потсетиме на сите шанси и голови убаво.. :):)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Кажете ми кога има снимка од утакмицата, ја чекав цела недела и заминав на одмор и ништо од гледањето :tapp:
Ела си утре во Портал 2ка, ќе ти ја опишам во кратки црти :) :)
--- надополнето: Aug 29, 2011 12:16 AM ---
И едит: Респек за поштовањето кое Сер Алекс го има кон Арсен... НЕ се радуваше на голот за 7-2 и тоа кажува колку многу го почитува.. И јас го почитувам тоа, за заборавив да го кажам...

Респект за најдобриот менаџер во историјата на ПЛ :)

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
United nije klub,United je religija,United je puno više od kluba. Manchester United je način života !! ♥

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Точно,ја баш тоа приметив...Кога више стана јасно на кај иде работата,САФ од почит не мрдна од местото кај што седеше.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
aj cestito pobeda i neka ni se mnozat uste mn vakvi :icon_mrgr: koga slusnav deka sme tepale 8-2 ednostavno :drk::drk: za zal ne bev doma ne mozev da gleam pa sea gledam nekoj highlights i se zaram :vozbud:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Дечки,следниот пат по лабаво малце....
Андерсон ми е најјак,играч на мечот,головите од слободни паднаа заради него,хаха будала...

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
И знам дека на сите ни е преку глава од Снајдер,ама по Твитер се збори дека нема да остане во Интер. Не играл против Chievo ради наводна повреда.Сумњива е целата работа,пошто уште немаме тимска слика.
Мене лично не би ми пречело да дојде. Ќе се бориме на 4 фронта сезонава,не може се на грбот на Клевз и Андо.Ама ене кај е среда,уше некој ден и секако ќе биде готово.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како стапивте во контакт со човеков? :)
Една девојка од фан клубот стапила во контакт со него ама уште одамна пред да е оформен фан клубот а како појма немам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom