Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
"....
П.С. Јас се извинувам ако тролам, ама денеска дочекав еден од поомразените тимови да клапне
Сите викаат Арсенал играл без клучни играчи и повредени и ова и она, но ко сите да забораваат дека кај нас фалат Видиќ и Фердинанд ко прво, па Флечер, Рафаел, Валенсија, Керик, Овен. Еве без Овен, ова беа лани 6 првотимци.

A

apidrone

Гостин
Сите викаат Арсенал играл без клучни играчи и повредени и ова и она, но ко сите да забораваат дека кај нас фалат Видиќ и Фердинанд ко прво, па Флечер, Рафаел, Валенсија, Керик, Овен. Еве без Овен, ова беа лани 6 првотимци.
Уште ако на ова додадеш дека ги нема ВДС и Сколс... :):):) Им паѓаат сите муабети во вода, и за младоста, и за отсуството на клучни играчи, и за Веб...

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Начелно ми се допадна коментарот дека ова е најмладиот состав со ваква феноменална победа - не го проверив тој факт (искрено, нема ни да го направам тоа) ама со оглед дека вакво нешто немам видено уште од времето кога чичо Гигс - дур беше дечко - (кој е патем помал од мене :cool: ) ги згузи со неговиот слалом у последни минути, ја стварно денеска се осеќам бар 15 години помлад .... ауy ->> GGMU 20 is awaiting!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште ако на ова додадеш дека ги нема ВДС и Сколс... :):):) Им паѓаат сите муабети во вода, и за младоста, и за отсуството на клучни играчи, и за Веб...
Сега па се мислам што ќе правиме со децава после интернационалнава пауза, ќе се тепаат кој да игра. Против Челзи не верувам да извадиме ваков млад состав, пренаивно би било. Рио и Видиќ ќе се вратат и го очекувам Флечер со Керик во средината. Нападот Руни - Чичарито. Другово исто :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Андерсон и еден од Керик и Флечер за со Челзи, двајцата заедно не ми се верува.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Искрено Фросе сезонава више незнам што си мисли стариов у поглед на утакмициве ... понепредвидлив е и од мојон низ дома што рипа на победа на НАШИОТ НАЈОМИЛЕН :pos:

A

apidrone

Гостин
Абе до утакмицата со Челзи има уште 2 утакмици, со Болтон и Бенфика, така да.. first things first :) Ајде да видиме прво кој се ќе биде достапен за игра...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
ај ако има некој торент да пушти на пп , ама да не е оној од замунда !!!

A

apidrone

Гостин
Еве головите..
http://www.golovi.net/506847/Man_Utd_vs_Arsenal_izvestaj.html
Дерењето у камера на Јанг после првиот гол :pos:
За голот на Волкот: додека иде во живо, приметете каде е Евра.
За головите на Руни, све ми се чини дека еден ист чоек пробува (нормално безуспешно) да го блокира, али не можам да приметам :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не мислам дека Ферги ке ги игра Флечер и Керик заедно, пребавна би била средината, сега е многу брза средината со Клеверли и Андерсон, Клеверли и ја дава брзината. Јас би го комбинирал него со еден од Флеч и Керик и 5ка, а исто и Андерсон ке ја сврши работата

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Не знам на кого му текнало ова со Андерсон ама зверско е го тера голманот да се смее :pos:
која фаца е

Kajgana Shop

На врв Bottom