Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
41BYN8MYBrL._AA300_.jpg

Wireless mouse како на сликата, понуди по ПП.
За колку време ја троши батеријата?

Купувам LGA775 матична

Потребно е плочата да поддржува ДДР2 рам со 4 слота и барем 4 сата приклучоци.. Во превод, P35, P45, P43 итн.. Нова или половна... Понуди на ПП

Edimax PS-1206U

edimax_ps_1206u.jpg

Многу малце користен, 100% исправен.
Спецификации на следниот линк:
http://www.dabs.com/products/edimax-...rver-762B.html

Локација: Скопје/Велес.
Цена: 1000 денари.

Гратис со уредот, USB 2.0 кабел тип A/B и мрежен кабел од 1.5m

Продавам мини лаптопчиња. 12.1'' и 10.1''. Кој го интересира, нека пише ПП, ќе му дадам повеќе инфо.

Продавам Ipod Touch 2G 8GB.

Ipod-от е супер сочуван, чуван со скрин протектор и силиконска маска. Со него доаѓа плус уште една силиконска маска, усб дата кабел, слушалки, неколку скрин протектори и оригиналната кутија во која е купен. Истотака е и џеилбрејкуван.

Цена - 6000 денари.

wol_error.gif
Сликата е намалена. Кликнете тука за да ја видите во оригинална големина. Оригиналната резолуција на сликата е 800x662.
ipod2n.jpg

wol_error.gif
Сликата е намалена. Кликнете тука за да ја видите во оригинална големина. Оригиналната резолуција на сликата е 800x706.
ipod1s.jpg

--- надополнето: Sep 4, 2011 10:01 PM ---
Продавам Asus EEE PC 1005HGO

Нетбукот е купен од Tmobile, и доаѓа комплет со Caselogic торбичка и Logitech маус. Перфектно е сочуван со Windows 7 и Linux Mint инсталирани на него, а со него доаѓа и лиценца за Windows XP. Истотака ја имам и оригиналната кутија во која е купен.

Конфигурација:
10 инчен екран 1024х600 резолуција, 160гб хдд, 1,66Гхз Атом процесор, 1ГБ ддр2 рам, wifi, 3G, 6 келијска батерија....

Линк.

Цена - 10000 денари.

wol_error.gif
Сликата е намалена. Кликнете тука за да ја видите во оригинална големина. Оригиналната резолуција на сликата е 755x800.
eee3s.jpg

wol_error.gif
Сликата е намалена. Кликнете тука за да ја видите во оригинална големина. Оригиналната резолуција на сликата е 800x572.
eee2n.jpg

wol_error.gif
Сликата е намалена. Кликнете тука за да ја видите во оригинална големина. Оригиналната резолуција на сликата е 800x605.
eee1t.jpg

продавам усб блутути (USB 2.0 Mini Bluetooth V2.0 EDR Dongle Wireless Adapter)
повеќе инфо ПП
bluetooth.jpg

Продавам Gigabyte ATI Radeon HD 5670 1GB DDR3 128bit, многу добра за оверклокување.
Цена:2500 денари
Нова во Anoch: 3600 денари

Продавам Ipod Touch 2G 8GB.

Ipod-от е супер сочуван, чуван со скрин протектор и силиконска маска. Со него доаѓа плус уште една силиконска маска, усб дата кабел, слушалки, неколку скрин протектори и оригиналната кутија во која е купен. Истотака е и џеилбрејкуван.

Цена - 5000 денари

Дечки да не знае кај има во Битола USB FM Transmitter она што е за во кола :) mp3 плеерче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom