Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sme zagubile :D, demek ne ocekuvavte? Koj ke dade gol be aman, koj? Koj e toj kopil da ja zeme topkata, da izdribla 2-3 i da sutne, koj? Alvarez, Kambi, Stanko, Pazo? Koj? NIKOJ!

Sto e naj loso, ni se planira da se kupuva nekoj takov, nekoj lider vo timot...

Nisto ne sakam, osven so parite na igrachite sto gi prodavame da kupuvame igrachi. 27m na Eto, uste10-20 od Mariga i Muntari zaedno, dovolni se za 2-3 igrachi, ama ni toa nema da vidime... Ke vidime Poli, Forlan... Ajde ajde...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
:pos:Најак наслов до сега хахааха
Nerazzurri zaista štrajkaju: Inter - Chievo 2:3 :pos::vozbud:
--- надополнето: Aug 28, 2011 6:14 AM ---

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
На западу ништа ново.Сме изгубиле од Киево вчера,со помин нека е!Туку некаде прочитав од платата на пандев ние ќе исплаќаме 2 милиона а наполи 1,5милион?

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
На западу ништа ново.Сме изгубиле од Киево вчера,со помин нека е!Туку некаде прочитав од платата на пандев ние ќе исплаќаме 2 милиона а наполи 1,5милион?
Убаво си прочитал...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Многумина нема да се согласат со мене,ама пак ќе се повторам не можеме да ги споредиме Гзперини и Јурич со Мурињо за фудбалската игра.Капак на се, не носиме соодветно засилување(демек штедиме),а даваме 5м за Форлан со плата 4м + бонуси годишно,Гранде Пандев го даваме на позајмица и му плаќаме 2м од годишната плата(а го земавме како слободен играч).
Некако несфатливи ми се овие трансфер рокади,потези,глупости,незнам како да ги наречам и не знам во кој фудбалски правец одиме!
Ај да почекаме до 31 август,иако не ми влева многу надеж оваа трансфер политика на Гзперини,Бранка и Морати!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.948
Незнам само зашто мора со навреди кон моменталниов тренер, на непочната сезона ...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Morati sprema dobrodošlicu Forlanu

Urugvajac sutra stiže na ''Meacu'', prvi čovek Intera srećan zbog tog transfera, želi još pojačanja. Ništa od Palasija, Teveza i Zaratea. Čestitao Etou na prvom golu za Anži.
Dijego Forlan će sutra biti predstavljen kao novi napadač Intera, ali taj klub najavljuje još neke nove fudbalere do srede, kada se završava prelazni rok.

Forlan nije igrao za Atletiko Madrid u Ligi Evrope, tako da će Inter moći da ga registruje za mečeve u Ligi šampiona, što ukazuje da je posao gotov.

''Stvari idu dobro oko Forlana, on trenutno rešava neke sitnice sa svojim klubom i mislim da bi već sutra mogao da stigne'', rekao je Morati.

On je naglasio da će Juraj Kućka tek od sledeće sezone doći na ''Meacu'', a da je moguće da od transfera Rodriga Palasija nema ništa.

''Palasio je veoma skup, mislim da se oko toga neće ništa desiti. Nema šansi ni za Teveza ili Zaratea. Kućka kod nas od sledeće sezone. Ipak, veoma je izvesno da ćemo dovesti još neke fudbalere'', rekao je Morati.

Čestita Etou na sjajnom debiju u Dagestanu.

''Imam veliko poštovanje prema njemu, zbog svega što je uradio za nas i zbog njegovog ponašanja i liderstva. Dobio je ovu priliku i želeo je, ali mi smo vezani za njega, kao i navijači'', kaže temperametni predsednik Intera.

Иако вика ништо од Тевез, Паласио и Зарате, сепак не ја исклучува можноста да се донесе уште некој.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Неколку дена нема да пратиш што се случува со Интер и они одма со крупни трансфери, Пандев си оди, Поли доаѓа, Алибек на позајмица.:D

Не, мислев дека до сега малце ќе ја убрзаат работата и дека ќе си го комплетираат тимот.
Ова со Поли ја мислам дека е добра работа. Реална мала цена, плус на позајмица е па може да се врати ако не се покаже. А и има баајаги талент во него. Сезоната кога Сампдорија завршија 4ти играше страшно добро. Гледам и Кучка запнале да го донесат, па ваљда ќе им се погоди инвестицијата ( мада е голема) . Bitches make the world go round.
Ја се помирив со тоа дека нема да купуваме играч во средина што ќе го крене нивото на игра, туку очигледно само бараме играчи што би требало да ги заменат играчиве што ги имаме и што ќе се малце потехнички надарени. Се надевам добар избор ќе направат.
Нападот ни е очај. Ај си го направија меракот со Форлан, ама сеа нека купат fucking крилен играч. Моментално немаме ни еден играч што еден на еден може да помине играч и што природна позиција му е крило. Ќе има нервози годинава.

Да беше форумов под 14 годинки членство, па да го тераше овој муабет, вака ...

А ако приметивте, арапите и русите ја одбегнуваат Италија, ама проблемот е тролањево а не некој да си стави знак прашалник да глава и да укапира зашто е тоа така.

Овој Анжи што ги има сакаше Рома да ја купи избега ко циган со двд у рука што бега, сеа еве и Франција и Шпанија станаа актуелни, во Англија повеќето клубови имаат сопственици надвор од таа земја ... е каде е Италија тука ?
А најтажно е што и тие што треба да си ставаат прашалници во глава си го ладат. Политичарите во Италија 20 години се расправаат на тема: како се формира влада, а државата им тоне во секој поглед.
Во годините кога јас почнав да ја пратам Италијанска она беше како НБА. Тимови како Лацио и Фиорентина имаа подобри тимови од скоро цела тогашна Прмиер лига. Тажно е какви можности имаа како лига, а на какво ниво паднаа. Типичен јужњачки менталитет на неправење ништо.

Италија е моментално место во фудбалот каде најлесно ќе си ги изгубиш парите што си ги инвестирал.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
Многумина нема да се согласат со мене,ама пак ќе се повторам не можеме да ги споредиме Гзперини и Јурич со Мурињо за фудбалската игра.Капак на се, не носиме соодветно засилување(демек штедиме),а даваме 5м за Форлан со плата 4м + бонуси годишно,Гранде Пандев го даваме на позајмица и му плаќаме 2м од годишната плата(а го земавме како слободен играч).
Некако несфатливи ми се овие трансфер рокади,потези,глупости,незнам како да ги наречам и не знам во кој фудбалски правец одиме!
Ај да почекаме до 31 август,иако не ми влева многу надеж оваа трансфер политика на Гзперини,Бранка и Морати!
Не знам од кај излезе бројката од 2м за Пандев. Јас колку што знам Наполи плаќа 2м а Интер 1.2м. Наполи на Интер му плаќа за позајмицата 1.5м. Што значи дека Интер е некои 300 000 евра+, и му се ослободуваат +3.5 милиони евра во буџетот кои ги даваше за Пандев, а сега ќе ги дава за Форлан.

Тоа е финансиски гледано логиката на трансферот. Проблемот е што дадовме двајца напаѓачи а сакаме да земеме само еден. Прееска читав Кориере дело Спорт вика дека нападот на Интер моментално е во хаос и дека нема играч кој може да игра надворешно на позицијата од Пандев. Останува да се надеваме дека кога го дадоа, имаа нешто на ум. Нешто друго освен Паласио.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Васе не знам што ти згрешил Јурич брат, онака мора во секој пост да го споменеш, а исто и Гасперини. :D Почекај нека почне сезоната, па ако има слаби резултати тогаш ќе ги коментираме и Гасперини и Јурич и Рајко и Петко и Станко.

Kajgana Shop

На врв Bottom