Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас сум роден Интериста и секогаш ке се надевам дека мојот тим ке освојува титули.
Ти што го направи Форлан...кога ке видиш од сите што ги наброја Форлан има подобри успеси индивидуално...само поради тоа што има Форлан 32години толку го критикуваш, да беше 2 год помлад барем немаше така да збориш
Ти мислиш дека Форлан е подобар од Ибра,Пато,Милито од Ето не знам дали мислиш.
Јас мислам дека Форлан ако беше подобар од овие ќе играше за Манчестер или за некој друг гигант.Атлетико сигурно ќе си го задржеше ако мислеле дека им е неопходен а тие фрлија 40 милиони на Фалкао.За Форлан ич не се замарат.

Еве Морати потврдува Форлан доаѓа Тевез и Зарате НЕ.
MORATTI: "FORLAN ARRIVA, TEVEZ E ZARATE NO. AFFETTO PER ETO'O"

Ова со Снајдер е интересно ако е можно и него да планират да го продадат и да кажат не се сеќирајте Кучка и Поли се тука.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Ти мислиш дека Форлан е подобар од Ибра,Пато,Милито од Ето не знам дали мислиш.
Јас мислам дека Форлан ако беше подобар од овие ќе играше за Манчестер или за некој друг гигант.Атлетико сигурно ќе си го задржеше ако мислеле дека им е неопходен а тие фрлија 40 милиони на Фалкао.За Форлан ич не се замарат.

Еве Морати потврдува Форлан доаѓа Тевез и Зарате НЕ.
MORATTI: "FORLAN ARRIVA, TEVEZ E ZARATE NO. AFFETTO PER ETO'O"

Ова со Снајдер е интересно ако е можно и него да планират да го продадат и да кажат не се сеќирајте Кучка и Поли се тука.
Многу ги поедноставуваш работите. Милито пред да дојде немаше играно за ниедна голема екипа па има учинок кој ни еден напаѓач во Интер го немал за една сезона, човекот растури кога беше најпотребно. Форлан беше најдобар играч на Светското и ја освои Копа Америка. Имаше лоша авантура во Манчестер и последнава сезона не му беше на ниво, а со Атлетико не беше на иста фрекфенција затоа раскинаа. Нормално е и за Атлетико да инвестира во помлади ѕвезди кога има пари, исто како што е нормално за нас да земаме повозрасни напаѓачи за без пари, со оглед на ситуацијата.

Јасно е дека Форлан не е Ето, ама вие го направивте подолу од гомно. 50% да прикаже од она на светското ќе му ги бацувате копачките. Јас се надевам дека и тој и Милито ќе имаат одлична сезона, барем еден од нив. Што е до мене, Форлан е добредојден и мислам дека ќе ве демантира.

За Тевез јасно е дека е само филм, исто како што беше за Санчез и лани за Давид Силва. Ситуацијата е таква каква што е, ќе се стегнеме и ќе трпиме. Колку пари, толку музика. Мене ми се плаче што немавме пари за Санчез ама тоа е, нема бегање. Се надевам дека нема да сме зеро титули, и дека ќе дојдат подобри времиња (финансиски) за да направиме нешто повеќе.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Стрим нема, а?
Тој поназад не работи, само за италијанци изгледа фаќа.:D

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Абе Мите ....Јас ти кажав за ти што ги наброја од Милан....што ако Ибра е толку јак кога во клубовите кој играл кога требало највеке не се покаже и на најбитните утакмици да дава голови не направил ништо, потоа Робињо кај ојде само се кара и се докажа дека е ПЕС играч, а за Касано да не зборам приказна сам за себе, а за Пато неможам да кажам дека е слаб играч, ама уште не се покажал на позначајни утакмици.
Форлан кај отишол бил значаен дел од тимот...Милито пред да дојде кај нас играл само за просечни екипи,а со интер за една сезона освоил се што некон ни во цела кариера нема освоено.
Нека почне да игра за интер па ке прајме муабет тогаш.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Многу ги поедноставуваш работите. Милито пред да дојде немаше играно за ниедна голема екипа па има учинок кој ни еден напаѓач во Интер го немал за една сезона, човекот растури кога беше најпотребно. Форлан беше најдобар играч на Светското и ја освои Копа Америка. Имаше лоша авантура во Манчестер и последнава сезона не му беше на ниво, а со Атлетико не беше на иста фрекфенција затоа раскинаа. Нормално е и за Атлетико да инвестира во помлади ѕвезди кога има пари, исто како што е нормално за нас да земаме повозрасни напаѓачи за без пари, со оглед на ситуацијата.

Јасно е дека Форлан не е Ето, ама вие го направивте подолу од гомно. 50% да прикаже од она на светското ќе му ги бацувате копачките. Јас се надевам дека и тој и Милито ќе имаат одлична сезона, барем еден од нив. Што е до мене, Форлан е добредојден и мислам дека ќе ве демантира.

За Тевез јасно е дека е само филм, исто како што беше за Санчез и лани за Давид Силва. Ситуацијата е таква каква што е, ќе се стегнеме и ќе трпиме. Колку пари, толку музика. Мене ми се плаче што немавме пари за Санчез ама тоа е, нема бегање. Се надевам дека нема да сме зеро титули, и дека ќе дојдат подобри времиња (финансиски) за да направиме нешто повеќе.
Како што кажа Милито никогаш немаше играно за голем клуб заигра на 29-30 год во Интер и растури по предходната одлична сезона во Џенова.
Форлан за разлика од него три сезони добиваше шанса во Манчестер и не успеа. предходната сезона во клубот не му беше сјајна доаѓа на 32 год(не е голман или штопер туку шпиц)
Е кажи ми како да сум оптимис.
Јас во Форлан не гледам спас за сезоната туку во одлична сезона на Милито,Пацини до некаде и Алварез.Форлан нека биде златната резерва Круз.Но како што гледам 4мил+бонуси не ми се верува да е планиран за резерва.

Туку како што тргнло од лошо на полошо може и од ова да стане полошо на пример Снајдер да продадат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.950
Eпа ако се водиш по изјавите на Морати, он сега кажа дека Снајдер останува, али ја нит му верувам за она ти горе што го стави а и за Снајди такоџе ...
До 31ви Се е можно, ако му веруавме на Морати нит Мурињо ќе дојдеше во Интер нит Ибра нит Кварезма.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па според натпреварот како што го гледам досега можам да заклучам дека Гасперсон треба да се лечи...не е возможно да е толкав идиот и да не запримети дека со таа идиотска формација која ја користи со три дефанзивци и со најспорите играчи кои ги имаме во средниот ред(Вардар има поагилни играчи од нас) ни направиа досега три шанси а ние кутрите неможиме две додавања да направиме во нивната половина....не мис е верува дека сме дотолку очајни и за никаде...сосе тренер и сите играчи...не ми се верува дека стигнавме на онакво ниво како тим...не ме интересира дека е приајтелска и не ме интересира тоа што не сме во полн состав..реално гледано еден смрден Киево не надигрува::kesa::...
П.С. Не ги спомнувајте Барселона во овој фан клуб бидејќи се светлосни години пред нас во апсолутно се што поседуваат како фудбалски клуб..и мислам страмота е да објаснуваме за како тоа ''судиите му помагаат'' небаре голем ривал ни се па сега тука пишуваме против нив ова она...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
на Милито не што не му се игра... НЕ МУ СЕ ЖИВЕЕ.. кој го ебе.. фала ти за се.. али пали патиките доста ти е... што е многу многу е куме.. како да е најјакиот играч на светот а игра, за најслабиот тим во универзумот... се нервира за секоја грешка што ќе ја направат соиграчите... кога ќе земе топка солира и пробува да дрибла како да е Меси/Роналдо/Роналдињо, или како сите во еден, а сиромашкиот веќе не може децата во маало што играат да ги помине... крајно ме разочара, а ми беше омилен !

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
Формацијава стварно е мизерна ,Киево од нигде создаваат асални шанси а ние во тек на цело ова полувреме немавме една асална шанса играчите делуваат изгубени поготово Камби и Мота .Милито воопшто не е заинтересиран ,единствени што трчаат и се трудат да направат нешто барем според мене се Нагатомо и Оби ...другите кој од кој.Исто начинот со кој пристапува тимов на утакмиците воопшто не ми се допаѓа ептен мрзливо незаинтересирано.Се надевам дека ќе се сменат нештата во текот на сезоната но ако се продолжи вака ,пласманот во ЛШ ќе е голем успех,а и за засилувањата нема да коментирам многу само ќе го критикувам трансферот на Форлан пред се играчот е стар и игра добро само за репрезентација ,во Манчестер беше мизерен а ако се земе факт дека и најнеталентираните фудбалери може да успеат во Манчестер ова ме плаши

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ако не се купи играч барем само со парите на Ето, Морати може комотно да го продаде клубот на Долче&Габана или на Лук Оил. На никој (освен на Роналдо, Адри, сега и на Ето) нема да му фали.

P.S. so koj pamet go gledate Inter be? :D vidov samo 10 sekundi, toa zoltiot stadion me ubi bukvalno.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
од сите во Интер , само Оби и Нагатомо играат како што треба.. другиве се уште на одмор..

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Морати да дадеше 15 милиона за Боаш сега ќе имавме топ тренер кој ќе форсираше 4-3-3 или 4-3-1-2 и ќе настојуваше да се засили тимот со квалитетни фудбалери. Вака ни тренер, ни фудбалер ни ништо. Ах што сакам Интер да го купат Арапи или некој други богаташи (не дека Морати нема пари, циција) и да се расфрламе со пари. Да ти се мочам во управата

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Ако не се купи играч барем само со парите на Ето, Морати може комотно да го продаде клубот на Долче&Габана или на Лук Оил. На никој (освен на Роналдо, Адри, сега и на Ето) нема да му фали.

P.S. so koj pamet go gledate Inter be? :D vidov samo 10 sekundi, toa zoltiot stadion me ubi bukvalno.
Го гледаме со тој памет што ти го немаш, ај оди гледај Рома _ Братислава :tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.950
(не дека Морати нема пари, циција)
Да беше форумов под 14 годинки членство, па да го тераше овој муабет, вака ...

А ако приметивте, арапите и русите ја одбегнуваат Италија, ама проблемот е тролањево а не некој да си стави знак прашалник да глава и да укапира зашто е тоа така.

Овој Анжи што ги има сакаше Рома да ја купи избега ко циган со двд у рука што бега, сеа еве и Франција и Шпанија станаа актуелни, во Англија повеќето клубови имаат сопственици надвор од таа земја ... е каде е Италија тука ?

Kajgana Shop

На врв Bottom