Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17h, 28.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Od kaj gi najde Bolton i Aston Villa, da ne preteruvame sega Arsenal e oslaben ama ne e pa za 7 mesto..Mozebi ke iskoci od golemata 4 sto iskreno mislam deka nema da bide taka lesno toa..Druga rabota e sto city veke e vo golemata 4 vo poslednive dve godini borbata ke e megu Liverpool, Arsenal i Totenhem za 4 mesto za zal. Najgolemite (najlutite) rivali na United poleka bledeat pred nekolku godini Leeds, Liverpol so godini ne e toa toa toa eve go i Arsenal sega paga. Niedna pobeda ne e tolku slatka i nieden poraz ne boli tolku kako sto se onie protiv Arsenal, Liverpool pa i Chelsea. City sekogas ke bide samo gradski rival na United bez razlika dali ke osvojuvaat tituli ili ne...
Sho znam, mene mi se cini deka ova godina Bolton ke zemi barem 5-to mesto, ama aj bas ke vidime ;)

Искрено незнам што би прогнозирал , од една страна може да се повтори 2006тата ,кога Арсенал играше без Тити(со состав кој после преодните рокови 2005 и 2006 беше доста ослабен) а ја имаше една од ретките победи на Олд Трафор...од друга страна , пред 2 сезони , еден комплетен Арсенал ,полн со играчи кои беа во врвна форма во тој период изгуби 2-1 со преглупо примени голови...
Затоа мислам дека после 2004та секогаш овие дуели зависат од Арсенал ...Јунајтед скоро на сите натпревари и пред и после 2004тата , секогаш бил константен со нивната игра(можеби со мали исклучоци кога ептен им била падната формата) ,а Арсенал без разлика со колку јак состав ќе излезе на теренот може да покаже два карактери ...нешто као еден тим со две различни лица....

Што знам,колку и да е ослабнат некој од овие два клуба сепак ова е дерби,ова е Манчестер и Арсенал,не Моноспитово и Ново Село.Иако мојата екипа моментално е во лоша форма,без 32432 играчи,мислам дека оваа ќе биде тешка утакмица и дека победникот не се знае.А можеби победник нема ни да има ;)

Што знам,колку и да е ослабнат некој од овие два клуба сепак ова е дерби,ова е Манчестер и Арсенал,не Моноспитово и Ново Село.Иако мојата екипа моментално е во лоша форма,без 32432 играчи,мислам дека оваа ќе биде тешка утакмица и дека победникот не се знае.А можеби победник нема ни да има ;)

Башка со сите овие недостатоци кои ги наведе,мотивот за победа е поголем :)

Големи се шансите мојот тим да изгуби.Само се надевам дека ќе остават се` на терен,па шо биде нека биде :))

Да изгубеа од Удинезе и да отпаднеа од ЛШ, мислам дека ќе имаа каква-таква шанса Арсенал. Сега, тешко многу.

Кец у кец го бапам ова утре.

Ќе го отворат Арсенал како циганче наполитанка ќе видите, минимум 3-4 комада ќе му шибнат :)

лупајте лупајте да не останете со к. у раце :)
Јес да сме слаби поради повредените и суспензиите ама па и манчестер има проблеми поготово во одбрана. 1.50 е прениско. против тотенхем беше 1.6 против Арсенал не иде да е 1.5
Пак ќе кажам нека не ве чуди да искочи некој чуден резултат или па сите да се залетаат 1-1 а да искочи х-1

Јас поштено за 200че си ја уплаќам 2-23+, добивка преку 3000 и мирна глава ако победи Арсенал дупла радост :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom