Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во овој натпревар Арсенал можи да извлечи поволен резултат само ако кладилниците вмешат прсти и натпреварот да биде наместен бидејќи сигурно за 1.5 коефициент цел можен коцкасти свет ќе ја игра на големи пари и ако евентуално Манчестер победи секоја кладилница ќе има огромни загуби.....јас мислев да ја изиграм сингл на големо но сега веќе ме фаќа страв да пробам!
Да де, се најде оправдување ако Арсенал победи.
Не си играч ако ја играш сингл на 1.50. Ако веќе играш сингл играј 1-13+.
Јунајтед е голем фаворит во овој дуел но сепак да не им ги одземеме шансите на Арсенал сепак се голем клуб според прикажаното во првите две кола и формата на играчите тешко , но ова е дерби и се е можно сепак како Јунајтед фан типувам на победа на Јунајтед 2-1 со гол во 89 минута![]()
така е послатка победатаГол во 89 за победа на јунајтед и ќе те испукам!!![]()
3-0 pobeda na Manchester. Arsenal treba da se mnooooooooogu srekni ako izlezat na kraj so Udineze i odat vo grupi na LS. Mislam deka vo Premier Liga golemata cetvorka se menja, City IN - Arsenal OUT, ova godina arsenal ke razocara mnogu, mislam deka bi bile srekni so 7 mesto ovaa sezona. Daleku pokvalitetni se United, City, Liverpool, Chelsea, pa bi rekol i Bolton, Aston Villa i Tottenham, makar sho e rano da se sudi.