Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17h, 28.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Анти Ман УТД!! АРСЕНАЛ ке тепа..

Во овој натпревар Арсенал можи да извлечи поволен резултат само ако кладилниците вмешат прсти и натпреварот да биде наместен бидејќи сигурно за 1.5 коефициент цел можен коцкасти свет ќе ја игра на големи пари и ако евентуално Манчестер победи секоја кладилница ќе има огромни загуби.....јас мислев да ја изиграм сингл на големо но сега веќе ме фаќа страв да пробам!

Во овој натпревар Арсенал можи да извлечи поволен резултат само ако кладилниците вмешат прсти и натпреварот да биде наместен бидејќи сигурно за 1.5 коефициент цел можен коцкасти свет ќе ја игра на големи пари и ако евентуално Манчестер победи секоја кладилница ќе има огромни загуби.....јас мислев да ја изиграм сингл на големо но сега веќе ме фаќа страв да пробам!

Да де, се најде оправдување ако Арсенал победи. :)

Не си играч ако ја играш сингл на 1.50. Ако веќе играш сингл играј 1-13+.

Да де, се најде оправдување ако Арсенал победи. :)

Не си играч ако ја играш сингл на 1.50. Ако веќе играш сингл играј 1-13+.

Не најдов оправдување ..мене ми е сеедно кој ќе победи ионака немам фаворит само проблмот е тоа што и да ја изиграм 1-1,3+ не е сигурна...како за малер Манчестер ќе даде 2 гола и така ќе се здрви:D

Манчестер,дефинитивно.Затоа што е силен сезонава и затоа што Арсенал се ослабени ептен.
Од една страна му заминаа играчи како Клиши,Ебуе,Фабрегас и Насри,битни за нив.А од друга страна имаат повредени играчи и суспендирани како Вилшер,Фримпонг,Жервињо.
Ваков ослабен Арсенал не сум видел во последниве години,а и ваков јак Манчестер не сум видел последниве години,така да очекувам победа на Манчестер.
Мој тип:2-0

Јунајтед е голем фаворит во овој дуел но сепак да не им ги одземеме шансите на Арсенал сепак се голем клуб според прикажаното во првите две кола и формата на играчите тешко , но ова е дерби и се е можно сепак како Јунајтед фан типувам на победа на Јунајтед 2-1 со гол во 89 минута :)

Јунајтед е голем фаворит во овој дуел но сепак да не им ги одземеме шансите на Арсенал сепак се голем клуб според прикажаното во првите две кола и формата на играчите тешко , но ова е дерби и се е можно сепак како Јунајтед фан типувам на победа на Јунајтед 2-1 со гол во 89 минута :)

Гол во 89 за победа на јунајтед и ќе те испукам!! :D

Моментално Манчестер Јунајтед е мнооогу подобар од Арсенал. Типувам на победа на Манчестер Јунајтед.

Навивачки Да, за Манчестер...арно ама од друга страна ова ќе биде буквално судир на деца :icon_mrgr: што ми се свиѓа ептен! Ќе има топ фудбал, тоа сигурно, арсенал и со кенијци/јапанчиња и сл. пак знае да изненади, зошто е арсенал, а манчестер си е манчестер, само што нашите деца, ете освојуваат и по некој куп...нејсе, сеуште е дерби за мене, иако одамна кин и виера ги нема :( сепак очекувам топ фудбал, супер навивање без извици кон венгер дека е педофил и слично (негова работа си е тоа)...и како секогаш џентлменски однос меѓу двајцата најдобри менаџери во англија ever!!!

Па тоа би било да не должиме многу...

GLORY!!!

3-0 pobeda na Manchester. Arsenal treba da se mnooooooooogu srekni ako izlezat na kraj so Udineze i odat vo grupi na LS. Mislam deka vo Premier Liga golemata cetvorka se menja, City IN - Arsenal OUT, ova godina arsenal ke razocara mnogu, mislam deka bi bile srekni so 7 mesto ovaa sezona. Daleku pokvalitetni se United, City, Liverpool, Chelsea, pa bi rekol i Bolton, Aston Villa i Tottenham, makar sho e rano da se sudi.

Нема тим сезонава Арсенал да му се спротистави на Манчестер.

3-0 pobeda na Manchester. Arsenal treba da se mnooooooooogu srekni ako izlezat na kraj so Udineze i odat vo grupi na LS. Mislam deka vo Premier Liga golemata cetvorka se menja, City IN - Arsenal OUT, ova godina arsenal ke razocara mnogu, mislam deka bi bile srekni so 7 mesto ovaa sezona. Daleku pokvalitetni se United, City, Liverpool, Chelsea, pa bi rekol i Bolton, Aston Villa i Tottenham, makar sho e rano da se sudi.

Od kaj gi najde Bolton i Aston Villa, da ne preteruvame sega Arsenal e oslaben ama ne e pa za 7 mesto..Mozebi ke iskoci od golemata 4 sto iskreno mislam deka nema da bide taka lesno toa..Druga rabota e sto city veke e vo golemata 4 vo poslednive dve godini borbata ke e megu Liverpool, Arsenal i Totenhem za 4 mesto za zal. Najgolemite (najlutite) rivali na United poleka bledeat pred nekolku godini Leeds, Liverpol so godini ne e toa toa toa eve go i Arsenal sega paga. Niedna pobeda ne e tolku slatka i nieden poraz ne boli tolku kako sto se onie protiv Arsenal, Liverpool pa i Chelsea. City sekogas ke bide samo gradski rival na United bez razlika dali ke osvojuvaat tituli ili ne...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom