Watch & Learnкако и дали успевате да му ја одземете топката на гомното од А.I. кога ќе реши да ве дрибла и даде гол?
ManU
Arsenal
Chelsea
Liv
ManC
Tot
Barca
Real
Inter
AC
Napoli
Porto
Santos
Penarol
International
Club America
BRAZIL
ARGENTINA
SPAIN
ENGLAND
GERMANY
CROATIA
BOSNIA AND HERZEGOVINA
SERBIA
MONTENEGRO
Да да ова е добро јас секогаш правам вака но не мануелно го правам не со држење на копчето за пассWatch & Learn
Го имам пробано и успешно е од аспект со тоа што противничкиот играч се успорува и потешко му е да ве помине. Меѓутоа од вас зависи дали ќе успеете да му ја одземете топката.
ауу брате фала ти многуДечки излезе пач со 25тима (тимови и некои репрезенации)
Пачот сега го симнувам, читам не е нешто најнај, значи фаците на играчите не биле направени, но подобро нешто, наместо ништо
PES2012 demo – 25 unlocked teams patch
Information :
How to install :
- Update all kits 2011-2012 : new but collar & model is not perfect, cause some of them are not included in PES2012 demo version, hope you understand
- Most of faces & hairs are default build (because haven’t special face, PES2011′s faces are incompatible with PES2012).
- Squad & Transfers updated until 27/08 (60% completed)
- “Teams Unlock tool” is included in patch, I will seperate it if you want to use it to make other patch
- HD Emblems by Jenkey1002
- New sound patch by Merdiso
- Stats data : Default KONAMI, edit & transfers by Jenkey1002
- ESPN Scoreboard by KO
- There will a simple interface tool to replace + add teams
- PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002 : 256 is unlockable range (can be changed)
- Data is open, you can change, edit or make other patch if you like
- Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
- Disable Antivirus software & Run game via “PES2012 demo – unlock teams.exe”
(Always run as administrator in Win7 & Vista)
Тимови во пачот
Повеќе информации и линкови за симнување Тука
Тоа е, на ПЕС има многу вакви финти, затоа ме нервира кога некој ФИФА фан ќе ја фати и ќе почне "види ова не го бива, види она".Watch & Learn
Го имам пробано и успешно е од аспект со тоа што противничкиот играч се успорува и потешко му е да ве помине. Меѓутоа од вас зависи дали ќе успеете да му ја одземете топката.
Watch & Learn
и што мислиш дека незнаев за ова геније?сакаш да кажеш дека секогаш ти успева кога робињо тргне да те дрибла?Watch & Learn
Па сакаш пореално ете ти пореално и во RL неможеш стално Робињо да го фатиши што мислиш дека незнаев за ова геније?сакаш да кажеш дека секогаш ти успева кога робињо тргне да те дрибла?
стварно?и сакаш да кажеш дека уживаш во тоа и дека истото и ти го правиш со робињо,хулк или било кој друг?Па сакаш пореално ете ти пореално и во RL неможеш стално Робињо да го фатиш
А да си ставиш ти на Beginner? Тешко дека ќе те поминат тогаши што мислиш дека незнаев за ова геније?сакаш да кажеш дека секогаш ти успева кога робињо тргне да те дрибла?
да да се завртува и пуштаЗаприметивте дека нема подавање со пета, дури и кога е апла потребно?
не фала,според твојов пост сега сфаќам како ти успева тебе секогаш ти успеваА да си ставиш ти на Beginner? Тешко дека ќе те поминат тогаш
Од Zamundaпрепорачајте од кај да направам pre-order