PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
како и дали успевате да му ја одземете топката на гомното од А.I. кога ќе реши да ве дрибла и даде гол?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
како и дали успевате да му ја одземете топката на гомното од А.I. кога ќе реши да ве дрибла и даде гол?
Watch & Learn

Го имам пробано и успешно е од аспект со тоа што противничкиот играч се успорува и потешко му е да ве помине. Меѓутоа од вас зависи дали ќе успеете да му ја одземете топката.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Дечки излезе пач со 25тима (тимови и некои репрезенации)
Пачот сега го симнувам, читам не е нешто најнај, значи фаците на играчите не биле направени, но подобро нешто, наместо ништо :D

PES2012 demo – 25 unlocked teams patch

Information :
  • Update all kits 2011-2012 : new but collar & model is not perfect, cause some of them are not included in PES2012 demo version, hope you understand
  • Most of faces & hairs are default build (because haven’t special face, PES2011′s faces are incompatible with PES2012).
  • Squad & Transfers updated until 27/08 (60% completed)
  • “Teams Unlock tool” is included in patch, I will seperate it if you want to use it to make other patch
  • HD Emblems by Jenkey1002
  • New sound patch by Merdiso
  • Stats data : Default KONAMI, edit & transfers by Jenkey1002
  • ESPN Scoreboard by KO
  • There will a simple interface tool to replace + add teams
  • PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002 : 256 is unlockable range (can be changed)
  • Data is open, you can change, edit or make other patch if you like
How to install :
- Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
- Disable Antivirus software & Run game via “PES2012 demo – unlock teams.exe”
(Always run as administrator in Win7 & Vista)

Тимови во пачот

ManU
Arsenal
Chelsea
Liv
ManC
Tot

Barca
Real

Inter
AC
Napoli

Porto
Santos
Penarol
International
Club America

BRAZIL
ARGENTINA
SPAIN
ENGLAND
GERMANY
CROATIA
BOSNIA AND HERZEGOVINA
SERBIA
MONTENEGRO

Повеќе информации и линкови за симнување Тука

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Watch & Learn

Го имам пробано и успешно е од аспект со тоа што противничкиот играч се успорува и потешко му е да ве помине. Меѓутоа од вас зависи дали ќе успеете да му ја одземете топката.
Да да ова е добро јас секогаш правам вака но не мануелно го правам не со држење на копчето за пасс
--- надополнето: Aug 27, 2011 1:11 PM ---
Дечки излезе пач со 25тима (тимови и некои репрезенации)
Пачот сега го симнувам, читам не е нешто најнај, значи фаците на играчите не биле направени, но подобро нешто, наместо ништо :D

PES2012 demo – 25 unlocked teams patch

Information :
  • Update all kits 2011-2012 : new but collar & model is not perfect, cause some of them are not included in PES2012 demo version, hope you understand
  • Most of faces & hairs are default build (because haven’t special face, PES2011′s faces are incompatible with PES2012).
  • Squad & Transfers updated until 27/08 (60% completed)
  • “Teams Unlock tool” is included in patch, I will seperate it if you want to use it to make other patch
  • HD Emblems by Jenkey1002
  • New sound patch by Merdiso
  • Stats data : Default KONAMI, edit & transfers by Jenkey1002
  • ESPN Scoreboard by KO
  • There will a simple interface tool to replace + add teams
  • PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002 : 256 is unlockable range (can be changed)
  • Data is open, you can change, edit or make other patch if you like
How to install :

- Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
- Disable Antivirus software & Run game via “PES2012 demo – unlock teams.exe”
(Always run as administrator in Win7 & Vista)

Тимови во пачот

Повеќе информации и линкови за симнување Тука

ауу брате фала ти многу:)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Watch & Learn

Тоа е, на ПЕС има многу вакви финти, затоа ме нервира кога некој ФИФА фан ќе ја фати и ќе почне "види ова не го бива, види она".

Другари ми се, па како да им кажам "Дечки, не е до играта, вас не ве бива". :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Watch & Learn

Watch & Learn

и што мислиш дека незнаев за ова геније?сакаш да кажеш дека секогаш ти успева кога робињо тргне да те дрибла?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
и што мислиш дека незнаев за ова геније?сакаш да кажеш дека секогаш ти успева кога робињо тргне да те дрибла?
Па сакаш пореално ете ти пореално и во RL неможеш стално Робињо да го фатиш

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Па сакаш пореално ете ти пореално и во RL неможеш стално Робињо да го фатиш
стварно?и сакаш да кажеш дека уживаш во тоа и дека истото и ти го правиш со робињо,хулк или било кој друг?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
А да си ставиш ти на Beginner? Тешко дека ќе те поминат тогаш :icon_lol:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Заприметивте дека нема подавање со пета, дури и кога е апла потребно?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
А да си ставиш ти на Beginner? Тешко дека ќе те поминат тогаш :icon_lol:
не фала,според твојов пост сега сфаќам како ти успева тебе секогаш ти успева:icon_mrgr:
--- надополнето: Aug 27, 2011 3:12 PM ---
и во врска со новиов пач
known bugs:
everithing is shit.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Први импресии од една изиграна утакмица. Играв на про со Манчестер против Милан. Тепав 1-0 со една фантастична акција и тоа е скоро се што успеав да направам. А тоа нивните играчи како одат во напад страшно нешто, а за одземање на топка да не правам муабет. 5 пати стартував со клизачи, 4 од нив ми досуди фаул. Ме бендисува што реакцијата на моите потези е брза, нема чекање, инерција, кога стискам тогаш подава. А и центаршутевите 5-6 шо ги напрајв сите завршија во петерец, ваљда и тоа им е подобрено :) графиката стандард добра, само да има избор на повеќе камери и подесувања по висина и зум (ова тешко малце). Иначе играва е замислена да играш како Барса, со кратки додавања, генијални акции и трпение. Секое друго сценарио може само компјутерот да го примени против тебе, но не и ти против него. Ќе се мачиме пак, ама ќе си ја играме :)

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
препорачајте од кај да направам pre-order :)

Kajgana Shop

На врв Bottom