Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Денеска пофалба за цел тим за одличната игра е сега се гледа и дека формата оди во нагорна линија! Само Гечо одигра доста слабо посебно во прво полувреме, Илиевски многу промашаи и за три и неколку слободни по ред... Пофалба за Самарџиски човекот се надмина себеси денеска им закуца 3 топки и неколку чисти коша од центарска позиција што е добро ако продолжи со таа форма.
а зашто Кире не беше у тим?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
а зашто Кире не беше у тим?
Читав нешто проблем со забите имал абе да беше он место Чековски ја добивавме утакмицава али ај битна е формава ја мислам дека Докузовски не ни треба да се мисли Кире треба пред Чековски да биде!!

• Ми се допаѓа
Reactions: FA
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.414
ај објасни подобро тие ип бројки каде во фајрафокс да ги ставам за следниот натпревар на 28 за да гледам :)
options - advanced - network - settings - одбери manual proxy configuration, штиклирај го тоа use this server proxy for all protocols, и во полето http proxy впиши ја адресата

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Читав изјави Дирк рекол дека бил одличен меч и досега најтесен што го играла Германија на припремиве па добро им дошол... Исто и нас Инаку за мечов у недела Кирил Николовски треба да е спремен па дај боже да може го замени Чековски.

• Ми се допаѓа
Reactions: FA
Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Може некој да ми објасни поубаво како можам да го гледам утрешниот натпревар..не сфатив убаво од напишаното погоре :(

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Ќе го има утре на Спорт1 или?

П.С играта вчера беше супер,поради ротирањето на повеќе играчи не може да се игра константно и има падови,на европско нема да биде вака,ќе газиме.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212

Kajgana Shop

На врв Bottom