Сега да гинат на подготовки и тоа не чини. Се добро ама толку ли нема замена за Чековски луѓе. Не сум во можност да пратам Македонска лига , но сигурен сум дека има подобра 4 ка од него.И јас сум презадоволен, за малце ќе ги тепавме Германците на нивни терен. Последна четвртина многу фаули направија а тоа е лошо пошо Дирк мава слободни со 98% прецизност. Се надевам на подобра игра во Берлин и уште поголемо заложување од играчите.
Имам големи очекувања од првенствово.
Дај преведи нешто што мрчеа овие коментаторите на крајот со НовицкиНезнам дали е пишувано на темата , но овие две утакмици со Германија дојдоа по откажувањето на Кина која требаше да биде противник на Германците, но поради многу повредени играчи го откажале натпреварот.
Што се однесува до Германија може комотно да се нарекува Новицки, затоа што без него се село без кучиња.
--- надополнето: Aug 26, 2011 5:40 PM ---
Перо е ЛЕГЕНДААААА германскиот коментатор го утепа од фалење,. особено последната ТРОЈКА кога пред него беше Новицки.
--- надополнето: Aug 26, 2011 5:41 PM ---
Во Германија сум ја дават на Спорт 1 поранешен ДСФ
ај објасни подобро тие ип бројки каде во фајрафокс да ги ставам за следниот натпревар на 28 за да гледам213.172.99.66 port: 80
германска ип, сменете ја во фајрфоксот и пуштете стримот од спорт1 ќе работи
--- надополнето: Aug 26, 2011 6:28 PM ---