Кошаркарска репрезентација на Македонија

M

MrzaRules

Гостин
крај 70-68 добра резултат...со големи шанси да ги добиеме германциве..

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
70 Германија 68 Македонија. Изгубивме но јас сум прездоволен од играта, особено се радувам за Илиевски. Со оглед на тоа дека ги згазија Босанците

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ќе ги ебеме сите на ЕП,кога еден Новицки се запре...само трпение има да ни се чудат сите.;)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
АУУУУУ како и да е одлична утакмица Гечевски добра тројка али тоа е тоа се извадија на крај..

M

Mario Gómez

Гостин
И јас сум презадоволен, за малце ќе ги тепавме Германците на нивни терен. Последна четвртина многу фаули направија а тоа е лошо пошо Дирк мава слободни со 98% прецизност. Се надевам на подобра игра во Берлин и уште поголемо заложување од играчите.

Имам големи очекувања од првенствово.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
добро е дечки,резултатот ако се занемари супер е играта и ме радва вака пред европско

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе тоа ти е баскет вака изгубивме и со Летонија и со Англија и тоа на гости со тројка на две секунди до крај! Ај ваљда поразов нема да одрази на играчите пошто денес прикажаа одлична игра.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
И јас сум презадоволен, за малце ќе ги тепавме Германците на нивни терен. Последна четвртина многу фаули направија а тоа е лошо пошо Дирк мава слободни со 98% прецизност. Се надевам на подобра игра во Берлин и уште поголемо заложување од играчите.

Имам големи очекувања од првенствово.
Сега да гинат на подготовки и тоа не чини. Се добро ама толку ли нема замена за Чековски луѓе. Не сум во можност да пратам Македонска лига , но сигурен сум дека има подобра 4 ка од него.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Ма нека несе трошат физички многу на овие утакмици, треба да се чува енергија за првенството. Тие утакмици се битни, ова е сеедно иако е добро да се победи уигрувањето и поправњето на грешките е најбитно во овие утакици.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.609
Поени од реакции
2.230
Се на се добро изигравме.Ке има уште еден натпревар со германците за два ден тука може да се реваншираат.Но ако ваква игра прикажиме на европско имаме шанси за добар пласман

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Незнам дали е пишувано на темата , но овие две утакмици со Германија дојдоа по откажувањето на Кина која требаше да биде противник на Германците, но поради многу повредени играчи го откажале натпреварот.
Што се однесува до Германија може комотно да се нарекува Новицки, затоа што без него се село без кучиња.
--- надополнето: Aug 26, 2011 5:40 PM ---
Перо е ЛЕГЕНДААААА германскиот коментатор го утепа од фалење,. особено последната ТРОЈКА кога пред него беше Новицки.
--- надополнето: Aug 26, 2011 5:41 PM ---

Во Германија сум :) ја дават на Спорт 1 поранешен ДСФ
Дај преведи нешто што мрчеа овие коментаторите на крајот со Новицки :)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Не гледав префрлив на Барса , Порто плус ми се јавија на телефон. Еден Германец усран од радост. 2 години го заебавав за поразот на европското првенство, сега му дојдоа 5 те минути.
Инаку во текот на утакмицата доста не фалеа како репрезентација. Викаа ек Ју школа. Малку старомодна и бавна ама ефикасна во тој стил. А најмногу пофалби за Антич , коментаторот дури кажа дека Новицки во НБА често има работа со ваков тип на играчи. Втор најмногу што го фалеше беше Илиевски, особено стручниот коментатор неколку пати кажа дека е многу незгоден играч и играч од светска класа.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Денеска пофалба за цел тим за одличната игра е сега се гледа и дека формата оди во нагорна линија! Само Гечо одигра доста слабо посебно во прво полувреме, Илиевски многу промашаи и за три и неколку слободни по ред... Пофалба за Самарџиски човекот се надмина себеси денеска им закуца 3 топки и неколку чисти коша од центарска позиција што е добро ако продолжи со таа форма.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
213.172.99.66 port: 80

германска ип, сменете ја во фајрфоксот и пуштете стримот од спорт1 ќе работи
--- надополнето: Aug 26, 2011 6:28 PM ---
ај објасни подобро тие ип бројки каде во фајрафокс да ги ставам за следниот натпревар на 28 за да гледам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom