Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Супер зделка направи Интер со носењето на Андреа Поли. Фудбалер кој за Сампдориа и за Италија У21 беше стандарден фудбалер.
Него ме нервира ова со Кучка, некако многу пари бараат за него Џенова. 5мил + 50% од Вивиано = 10мил.
И до година кога ке треба да се земат уште 50% од договорот за Кучка ке испадне сме дале 20мил. Некако не сватливо ми е оваа.
--- надополнето: Aug 27, 2011 4:35 AM ---
Poli vs Kucka.jpg

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Супер зделка направи Интер со носењето на Андреа Поли. Фудбалер кој за Сампдориа и за Италија У21 беше стандарден фудбалер.
Него ме нервира ова со Кучка, некако многу пари бараат за него Џенова. 5мил + 50% од Вивиано = 10мил.
И до година кога ке треба да се земат уште 50% од договорот за Кучка ке испадне сме дале 20мил. Некако не сватливо ми е оваа.
--- надополнето: Aug 27, 2011 4:35 AM ---
Прегледај го приврзокот 33328
Поли е машина ...има толку мн потенцијал дури и италијанците го викаат новиот Пирло и врескаат за да игра 1ва постава за италија но поли изјави на неколку наврати дека ке остани лојален на Сампдориа клуб кој мн го сака ...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Another idea for Italianization was Gastaldello, a central defender born in 83. Inter and Sampdoria talked about the possibility of a loan but it seems that in the head of Inter there is only Vertonghen.

Интер и Сампдориа исто така зборувале и за Gastaldello да се земе на позајмица, но сепак во мислите на Интер бил само Jan Vertonghen (Ajax).
Полека но сигурно градиме долгорочен тим, а не тим за една до две сезони.

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Многу е послаб Интер годинава, од пред две години, кога освои лига на шампиони.Не знам зашто го купувате Форлан, кога има 30 и кусур години, го имате Пацини. Ви треба брз, динамичен напаѓач како што беше Ето. Добар потег е Поли, има потенцијал. Од досегашнава активност на трансфер пазарот што видов, според мене, поминаа времињата кога Интер купуваше ѕвезди од калиброт на Снајдер, Ето, Ибрахимович. Не сум баш сигурен дека ќе имате тим оваа година за да освоите калчо. Сепак, во први 4 места сигурно ќе бидете.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Поли е поли-естер.Каква машина ќе биде ќе покаже времето.Ако не се лажам игра на иста позиција како Деки и Камби.Ќе видиме колку шанса ќе добива,па ќе оцениме!Туку несфатливо ми е ПАЛАСИО не одбил!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Да играше, немаше Сампдорија да испадни од Серија А. :D
Сапмдорија испадна од лига поради тоа што клубот ги продаде нивните две главни ѕвезди тоа беа Касано и Пацини, откако си заминаа немаше напред кој да даде гол. Кога избори 4-то место Сампдорија Дел Нери скоро цела игра ја базираше на нив двајца Касано местеше а Пацо реализираше,
--- надополнето: Aug 27, 2011 11:00 AM ---
12 вечерта ќе го купат тевез :) и сите задоволни и среќни:cool:
--- надополнето: Aug 27, 2011 1:15 AM ---
Неможе мислам да го купат Теевз во 12 зошто трансфер пазарот се затвара во 19:00h.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Само во Меси да дојде не би се сомневал како ќе се покаже.
Ќе видиме како ќе се покаже Поли-естерот според мене Кучето ќе се покаже повеќе ако дојде.Ќе видите дека ќе изненади одличен играч е.За мене и Оби е пред овој Поли.Но ај да видиме што ќе стане од големиот потенцијал.
Инаку со сите сили Интер тргнал кон Паласио а Џенова за негова замена преговарале за Зарате:eek:
Inter su Palacio? Allora Preziosi pensa a Zàrate...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Само во Меси да дојде не би се сомневал како ќе се покаже.
Ќе видиме како ќе се покаже Поли-естерот според мене Кучето ќе се покаже повеќе ако дојде.Ќе видите дека ќе изненади одличен играч е.За мене и Оби е пред овој Поли.Но ај да видиме што ќе стане од големиот потенцијал.
Инаку со сите сили Интер тргнал кон Паласио а Џенова за негова замена преговарале за Зарате:eek:
Inter su Palacio? Allora Preziosi pensa a Zàrate...
Ја незнам што толку се фатиле за Паласио, како мајмуни за банана. Штом нејќе да дојде остај го нека крши глава.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ја незнам што толку се фатиле за Паласио, како мајмуни за банана. Штом нејќе да дојде остај го нека крши глава.
Демек Џенова го пушта тој не сака.Не е точно дека не сака тој Џенова тактизира,да е до Паласио пеш ќе дојде за Милано.Од прва беше прифатил да дојде Пандев беше проблемот сега Џенова сака ќеш да се договорат клубовите овој одма доаѓа.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Демек Џенова го пушта тој не сака.Не е точно дека не сака тој Џенова тактизира,да е до Паласио пеш ќе дојде за Милано.Од прва беше прифатил да дојде Пандев беше проблемот сега Џенова сака ќеш да се договорат клубовите овој одма доаѓа.
Можда и ќе добијат кеш, подобро Пандев да останеше него ли Паласио да ми дојде.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ако не сака Палачинката нека не доаѓа.Не е тоа вистински потег.Добро вика нероазуро,подобро Горан да останеше ако сакаме Паласио да го донесеме и ако треба да платиме.Од шампионски тим пред 2 години се претворивме во незнам што!Ако мислат дека Форлан е достојна замена за ЕТО и ако Паласио е замена за Пандев,го обравме бостанот.Прочитав некаде Арсенал ќе испрателе конкретна понуда за Снајдер!

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
Арсенал да прати двојно поголема понуда од понудата на Анжи за Ето, Снајдер нема да ја прифати. Работата е јасна, Снајдер има 27 години и минимум уште 4 години асален фудбал пред него, он сака да освојува, а моментално само Јунајтед и Барса можат да му го привлечат вниманието. Арсенал нема што да му понуди, Венгер мене да ме побара не би отишол, во последниве години тотално го изретчи тимот и се претвори во потпросечен тим, среќа ќе биде за нив ако завршат во првите четири сезонава. Иднината на Снајдер е јасна, ако оди некаде тоа е Манчестер, ама со оглед на тоа дека Интер го даде Ето и немора да покрива веќе, он е сигурен во Интер што го потврди и самиот Морати.
И уште нешто, лошиот трансфер пазар досега и те како се одразува на играчите што ги имаме, нити тие не сакаат да делат соблекувална со куцка, со паласио, кога знаат дека довчера играле со еден Самуел Ето, автоматски знаат дека желбите на клубот не се трофеи, па може тоа и да ги натера на трансфер надвор.
Поздрав од мене, се читаме после долго време, ми истече банот од 6 месеца :)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Арсенал да прати двојно поголема понуда од понудата на Анжи за Ето, Снајдер нема да ја прифати. Работата е јасна, Снајдер има 27 години и минимум уште 4 години асален фудбал пред него, он сака да освојува, а моментално само Јунајтед и Барса можат да му го привлечат вниманието. Арсенал нема што да му понуди, Венгер мене да ме побара не би отишол, во последниве години тотално го изретчи тимот и се претвори во потпросечен тим, среќа ќе биде за нив ако завршат во првите четири сезонава. Иднината на Снајдер е јасна, ако оди некаде тоа е Манчестер, ама со оглед на тоа дека Интер го даде Ето и немора да покрива веќе, он е сигурен во Интер што го потврди и самиот Морати.
И уште нешто, лошиот трансфер пазар досега и те како се одразува на играчите што ги имаме, нити тие не сакаат да делат соблекувална со куцка, со паласио, кога знаат дека довчера играле со еден Самуел Ето, автоматски знаат дека желбите на клубот не се трофеи, па може тоа и да ги натера на трансфер надвор.
Каков Арсенал бе тоа се чисти шпекулации.
П.С Нели ти реков да не играш со Чит :P

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Потполно се согласувам со тебе и добредојде повторно на кајгана(незнам зошто те банирале).Со ваков лош трансфер пазар повеќе ништо не ме изненадува!

Kajgana Shop

На врв Bottom