ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
На бината ќе настапат:

Flooder [Pollux]

Горан Кан [Kerkez]

Beatnex
- Kinjo
- Tanimed
- Argeadi

Clubland dj-ите на Радио МОФ
- Дениз Селмани
- Јован Стојкоски Zomax
- Clubbers gone wild
(y)

Ќе има убаво денсање годинава :D

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Организирана е посебна ПИВОЛЕНД автобуска линија за време на траењето на фестивалот. Од 17:00 до 00:30, секој час, релација: од центарот на Скопје до С.Ц. „Борис Трајковски“.
(y)

П

Паган-др

Гостин
Е тогаш автобусите ќе бидат ко во вторник и петок. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Бидејќи сакаме да го реализираме овој петдневен фестивал најдобро што можеме, затоа со Јавното претпријатие ЈСП организиравме превоз до Спортскиот центар „Борис Трајковски“ и назад, а билетот ќе биде со редовна цена на чинење (30 денари н.з.), истакна Слободан Ќосев, раководител на Секторот за локален економски развој на Град Скопје.

Извор: cOoLTuRa.mk

E

elena.

Гостин
Еј ја мислев save the best for last, овие Pivolend DJ? Како и да е, ќе присуствувам првиот, вториот и последниот ден. И се надевам дека нема да се разболам/повраќам/ми отече заб/испуштам автобус/заврне/ме зезнат последниот ден, зошто МОРАМ да ги гледам Фолтин веќе еднаш!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Елена, не знам колку си упатена во електронската музика, но доаѓањето на Рони Сајз на Пиволенд е еквивалент на доаѓање на пример на Слеер.
Претходниот пат го пропуштив, ама сеа нема кај да бега.

И Фолтин, штом досега си ги пропуштала не бери гајле, сега веќе се вистински бенд кој е стварно ТоБ у живо. Ги следам уште од 2002-3 која и да беше кога почнаа поактивно да свират, сум им бил на миљон концерти, и последниве година-две се одличен бенд.

E

elena.

Гостин
Елена, не знам колку си упатена во електронската музика, но доаѓањето на Рони Сајз на Пиволенд е еквивалент на доаѓање на пример на Слеер.
Претходниот пат го пропуштив, ама сеа нема кај да бега.

И Фолтин, штом досега си ги пропуштала не бери гајле, сега веќе се вистински бенд кој е стварно ТоБ у живо. Ги следам уште од 2002-3 која и да беше кога почнаа поактивно да свират, сум им бил на миљон концерти, и последниве година-две се одличен бенд.
Не реков ништо за Рони Сајз, реков за оној Pivolend DJ што ќе настапува секој ден од 17h...и мило ми е што го слушам тоа за Фолтин :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Не реков ништо за Рони Сајз, реков за оној Pivolend DJ што ќе настапува секој ден од 17h...и мило ми е што го слушам тоа за Фолтин :)
Се извинувам на тоа што не сме се разбрале.
Пиволенд ДЈ е редовна пракса, втор стејџ. Освен пред две години кога ги фатиф dnb диџеите, мене слабо ми иде со овој стејџ.

G

Gray Foxx

Гостин
Дии шубао. Флудерчо и Кан коа ке пуштаат ќе се разнежнам од шо ќе ми бидит убао. :icon_lol:

marjov

Про
Член од
27 јуни 2011
Мислења
133
Поени од реакции
79
Се извинувам на тоа што не сме се разбрале.
Пиволенд ДЈ е редовна пракса, втор стејџ. Освен пред две години кога ги фатиф dnb диџеите, мене слабо ми иде со овој стејџ.
Да не се знае што музиче ќе рока мистичниот Пиволенд ДиЏеј ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom