ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, фак.
Лајн-ап-ов ич не е френдли за оние кои живеат подалеку... Само Ареа и Дарквуд Даб од бендовите кои ми се сфиѓаат ќе можам на раат да ги погледам.

Кирил Џајковски и Рони Сајз на "Пиволенд"

Кирил Џајковски и Рони Сајз се две нови и големи имиња, кои влегуваат во низата учесници на претстојното издание на фестивалот "Пиво ленд", што ќе се одржи од 31 август до четврти сепрември пред платото на спортскиот центар "Борис Трајковски". Кирил Џајковски ќе настапи првиот ден на фестивалот, на 31 август и неговиот настап ќе трае од 23.20 часот до еден по полноќ. Ова е ретка можност Кирил да се слушне и види на домашен терен, особено заради негвоите преголеми ангажмани надвор од државата.
Рони Сајз, пак, ќе настапи на трети септеври и тоа неговиот настап се очекува да почне околу полноќ и да трае речиси два часа.
Од организаторот "Пасворд продукција" велат дека уште малку останаа уште малку неоткриени имиња од учесниците за комплетира коплетната листа, но и распоредот. И дека со промена на локацијата на фестивалот се очекува годинава "Пиволенд" да го достигне својот максимум и по посетеност и по лудите журки. (В.М.)

Извор: ВЕСТ

Саботааа, ќе биде ѕенѕањееее :) Рони Саааајз :)

Џајковски леле леле леле уште да беше на Кале ќе беше СОВРШЕНО!

Ќе гори се живо и диво осеќам после Џајковски и Сајз :)

Will be there!! Не ми се свиѓа локацијата, ама ми се свиѓа што е надвор од семестар, за разлика од лани. Програма - http://pivolend.com.mk/programa.html
Мене не ми се свиѓа тоа што нема да можам да зимам слободни денови како лани за да не пропуштам ништо :(

Како и да е, ако се види програмата фино, останува простор за уште две звучни имиња, едно во петок и едно во сабота. Ако локацијата е тиња, барем музиката да биде фина :)

Ајдеееее КИРИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ !!!!!!!!!!!! Сепак програмава испадна ВАУ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom