Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
баш ме заинтересира за спиењето, ќе може ли да постираш еден примерок од дневникот или ако оди тука како офтопик пиши ми пп, јас сум премногу растргнат меѓу работа вежбање и останати обврски
фала ти однапред

Ако разбираш англиски, прочитај го текстов во врска со спиењето, многу ќе ти биде од корист.

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=126977823

Да,статијата за спиењето е одлична,ја читав пред некој месец,само тешко е некако да темпираш кога ќе заспиеш точно,кога да се разбудиш точно без да прекинеш некој циклус..

се спрема шема - Сустанон,Омнадрен,Тренболон,Дека,Данабол :)
Колку пари кошта оваа шема пријателе? и дали имаш информација на тестостерон колку иде пилула?

се спрема шема - Сустанон,Омнадрен,Тренболон,Дека,Данабол :)

Чисто информативно, што ќе ти е тренот во колекцијава? :)

А и, омандренот и сустанотот не беа и двете инџектабилни миксови на тестостерон?
То ти како иста ствар да примаш... или јас ги имам помешано работите?

Чисто информативно, што ќе ти е тренот во колекцијава? :)

А и, омандренот и сустанотот не беа и двете инџектабилни миксови на тестостерон?
То ти како иста ствар да примаш... или јас ги имам помешано работите?

шо поише тст тоа поубаво хехе
--- надополнето: Aug 27, 2011 4:25 PM ---
Колку пари кошта оваа шема пријателе? и дали имаш информација на тестостерон колку иде пилула?

незнам точно уште е у подготовка иначе Сустанонот ти е 300ден. пилула

А користиш нолвадекс, HCG и clomid како пост терапија?

Инаку, пак не ми одговори зошто ти е тренот во шемата наредена горе? :)

Pregnyl ќе зеам недела после завршување, а тренот мислам може да се користи и за пунење и за чистење :)

Pregnyl ќе зеам недела после завршување, а тренот мислам може да се користи и за пунење и за чистење :)

Шо ќе се чистиш пред зимово? Да не праиш снешко со стомачни? :P Или ќе излагаш на сцена сеа на натпреваров?

images

кој е овој? кој знае?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom