Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаат Wii со гејмпад. Имаш со remote и нанчак во пакетот што го земаш доколку земеш sport resort. Јас кога го земав беше околу 150 евра, и плус уште 50 дадов за уште еден remote. Ама можеш наместо уште еден remote да си земеш ти рачка, а и плус мислам дека го поевтинија wii то сега. Јапанциве рекоа дека ќе го продавале по 100 евра.kolku pari e ova wii-vo ama bez onie нанчаки, сакам само 1 обичен гејмпад како на сони да играм фифа нешто ова она дур да излезе пс4
Немаат Wii со гејмпад. Имаш со remote и нанчак во пакетот што го земаш доколку земеш sport resort. Јас кога го земав беше околу 150 евра, и плус уште 50 дадов за уште еден remote. Ама можеш наместо уште еден remote да си земеш ти рачка, а и плус мислам дека го поевтинија wii то сега. Јапанциве рекоа дека ќе го продавале по 100 евра.
Ќе ме извиниш грешка пишав 250 го земавЈас овој го глеав 20 долари е на нет, може и поевтино
![]()
само незнам дали мора да се има ремоте контролерот(пошто читав гејмпадов се приклучува на него) или може директно во нинтендото?
А од каде го купи 150 евра (јас во продавнициве глеам по 13000 е)?
Ќе ме извиниш грешка пишав 250 го земавод Нептун. За 20 долари ново тешко, можеби е искористено, но ти велам намалени се сега многу цените на Wii па не е чудно да се купи под 100 долари. Инаку секако добиваш remote ако купиш Wii не доплаќаш ништо освен ако не сакаш второ. А има и слотови во Wii то за старите гејмпадови како на Nintendo 64 мислам.
Не знам за гејмпадови. Евтино е и на старо wii то зависи од зачуваноста. Ако не е чипувано на ново беше толку 250 евра, на старо ќе биде поефтино нормално, а за чипување не знам, сакам да го чипувам моето но не сум го чепнала.читав дека неможе сите игри да се играат со други гејмпадови па затоа сакам тој на сликата. а на старо за колку може да најдам wii? и ако не е чипувано колку е cena и каде се чипува или можам сам со некој туториал од интернет?
сеуште играш на нечипувано?Не знам за гејмпадови. Евтино е и на старо wii то зависи од зачуваноста. Ако не е чипувано на ново беше толку 250 евра, на старо ќе биде поефтино нормално, а за чипување не знам, сакам да го чипувам моето но не сум го чепнала.
Да се` уште. Сакам да го чипувам сама (софтверски) но не успеав. Друг пат...сеуште играш на нечипувано?