Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Задоволен од групата...:)) ќе падне јак фудбал со Дортмунд.:))
--- надополнето: Aug 25, 2011 6:12 PM ---
Borussia Dortmund - Arsenal FC
Arsenal FC - Olympiacos FC
Olympique de Marseille - Arsenal FC
Arsenal FC - Olympique de Marseille
Arsenal FC - Borussia Dortmund
Olympiacos FC - Arsenal FC

воопшто не сум под тензија со групава -

со дортмунд би требало да биде дерби на колото - играат сосема слично со нас така да не им се секирам , марсеј е поопасен според мене , а грците би требало да им земеме 4 бода .

Добро бе како од вчера да сте мајке му , кој и да е играч не ќе изјави дека поголеми шанси имал за освојување во бившиот клуб од колку во новиот...
Само 1. Тоа е АНРИ!

Ajде ајдеее...ни фали една 4ка и 8ца...4та за Метресакер,8та за Хазард....Плус не би ни било лошо 9 за Зарате и 12 за Бастош.. :)
Иначе и кај вас е ова кајганава на пола ?

Ajде ајдеее...ни фали една 4ка и 8ца...4та за Метресакер,8та за Хазард....Плус не би ни било лошо 9 за Зарате и 12 за Бастош.. :)
Иначе и кај вас е ова кајганава на пола ?
Да. Кликни горе кај што ти е рекламата и акаунтот на тоа 2те стрелки и скроз ќе се прошири само кајгана...темата ;)

Изјави Венгер дека не е точна цифрата,како и да е,потврдува дека преговараме за него.На 31ви ќе го дадат за 10 м.

Централен бек и како тоа ни е повреден веќе после секоја утакмица не е сигурен ни Вермален, ако не купиме ништо во Март ке играме со Мигел и Џенкинсон...

Wenger: 'There is a chance we could not sign anyone... we are dependent on the desire of the clubs to sell players'
а зашто чекаш до 5 до 12, па да зависиш од другите ???
кој се клади со мене дека никој нема да купиме до 31!!

Какви ви се очекувањата за утакмицава со Манчестер? И суспендирани/повредени(знам дека имате) ако не ве мрзи некој нека објасни. :)

Какви ви се очекувањата за утакмицава со Манчестер? И суспендирани/повредени(знам дека имате) ако не ве мрзи некој нека објасни. :)
Победа,што друго ? :))

Повредени-Гибс,Вилшер,Диаби.
Суспендиани-Жервињо,Сонг,Фримпонг.

Wenger: 'There is a chance we could not sign anyone... we are dependent on the desire of the clubs to sell players'
а зашто чекаш до 5 до 12, па да зависиш од другите ???
кој се клади со мене дека никој нема да купиме до 31!!

Епа тоа е тоа што го зборев пред некој ден, сега неможе ние да ја диктираме цената, туку тие што продаваат ќе не дупат како сакаат...
Затоа нема никој да зееме ни Хазард ни ДМ некој нити па Кејхил...
Мата можевме да го земеме за 23-24 ама не Венгер и управата у паект ќе се циганчат за тие ебани 4-5 милиони...

Абе имаме шанси за Кејхил да преговараме оти последна година од договорот му е, 12м максимум да понуди венгер последната ден ако нема други понудавачи очекувајте кејхил да потпише за нас подобро сега 12м него ли 0 наредната сезона :) а вака плус може и да му го дадеме Мигел на едногодишна позајмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom