Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сине клавај го у потпис. :cool:

Иначе вчера заборавив да кажам за Фримпонг... Колку и да е звер треба малце да се смири. Не може ради него целиот тим да страда, премногу агресивност и лесно може да добие црвен картон.

Оф-Топик :
0:25 ФЕЛИПЕ МЕЛО крши кичми хахахаххахахаха лудак е жими се

Слушнете како Ван Перси буквално го моли Венгер да ги потроши парите од продадените играчи на нови засилувања!
Шчезни му кажал нешто на Ди Натале пред пеналот што не е за телевизија!!! :))

The Mirror reports that new Manchester City midfielder Samir Nasri has called his new club the 'new galacticos.'
:tapp:

Samo sto ce stignat u siti odma pocnuvaat so gomna jadenje, eve i nasri ne ostanal podolg!

артета - прво засилување без замислување , тој е вистинскиот играч кој ни недостасува во тимот , скот паркер , камбиасо или некој од овој калибар .
кака - давај бре човеку 17 милиони и не ја тупи ( нема да се повредува ) човеков 2 сезони нема фудбал играно + момент психолошки во целава работа ќе биди што ќе го крене моралот на тимот - еден на ред е тој - се ветило детево - пласнам во ЛШ потпис во Арсенал - повелете во пакет .
одбрана - мертезакер и кејхил или самба или хумелс или некој рамен на овие а да не е толку афирмиран - знаеш ти професоре .

форза Арсенал !!!

Честито победа!:)
Сега уште да си изпазарите нешто.

Каков пацер не ми се верува.....http://www.skysports.com/story/0,,11679_7123602,00.html
"I believe I have more chance of winning titles at Manchester City
spacer.gif
than at Arsenal.

Едвај чекам да дојде на Емирати, има да му пеат убави песнички за моронов...

Каков пацер не ми се верува.....http://www.skysports.com/story/0,,11679_7123602,00.html
"I believe I have more chance of winning titles at Manchester City
spacer.gif
than at Arsenal.

Едвај чекам да дојде на Емирати, има да му пеат убави песнички за моронов...
Зашто е пацер бе?? си казува што мисли ! и ја го мислам истото ако сум фан на арсенал и го сакам арсенал ! Они даваат пари они имаат 3х појаки играчи и поголем избор !!

Зашто е пацер бе?? си казува што мисли ! и ја го мислам истото ако сум фан на арсенал и го сакам арсенал ! Они даваат пари они имаат 3х појаки играчи и поголем избор !!
Епа тука се разликуваме друже.....Ако го делиш неговото мислење, тогаш си за греота, без навреда....
Неможам да замислам како може да навиваш за Арснела, а да кажеш вакво нешто...

Донекаде ќе се согласам,ама ќе додадам дека Арсенал не станаа тим вчера благодарение на богат шеик,туку се клуб со голема историја кој може да се пофали со големи фудбалски имиња кои своевремено играле во редовите на овој клуб.

Епа тука се разликуваме друже.....Ако го делиш неговото мислење, тогаш си за греота, без навреда....
Неможам да замислам како може да навиваш за Арснела, а да кажеш вакво нешто...
(y)(y)(y)

Нели бевме поврзувани со Рикардо Монтоливо,прецедателот на Фиорентина изјавил дека до крајот на трансфер периодот Монтоливо може да биде продаден само во странски клуб.

http://uk.eurosport.yahoo.com/25082011/58/serie-montolivo-sold-abroad.html

Сигурен сум дека Венгер ќе земе најмалце еден играч.. мора да земе, овака иначе борбата ке биде за ЛШ наредна сезона.
Инаку ждрепката за ЛШ кога е? и има негде да се гледа??

Сигурен сум дека Венгер ќе земе најмалце еден играч.. мора да земе, овака иначе борбата ке биде за ЛШ наредна сезона.
Инаку ждрепката за ЛШ кога е? и има негде да се гледа??
Утре е на Еуроспорт 1 или 2 ке ја даваат мислам,секогаш ја даваат би требало и ваа година.

Утре е на Еуроспорт 1 или 2 ке ја даваат мислам,секогаш ја даваат би требало и ваа година.

Не треси бе сега е :)

на Еуроспорт има еве сега почиња гледајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom