Фан Клуб: Интер

3, 4, 7, 10, 13, 16, 16.

Vaka bodovno odime :)

Ke se forsiraat mladi sezonava. Kutinjo cekajte bene da go kritikuva a jas da go branam, za alvarez jas ke kritikuvam io ke brani. Gogo ke pastira italijanska poezija font 16... Syn uste edna godina ke ni go objasni FFP-to, Masimo Morati (engin90) uste 10 pati ke ja pastira formacijata 4-3-1-2 so istite igrachi kako pred 2 godini. Iko ke odi vteretana i ke stane uste pogolem zver, Dzoni Vajsmiler konecno ke popuste i ke stane pesimist, Deko ke go zmeni nikot vo Juve serie B - juve stanuva shampion, Vidis Fotos i M2, ke gi pisuvaat najinteresnite one liners, marting.gerard ke trpi ke trpi i posle ke se iznapishe post dolg 4 strani :D, vasko pandev ke izmisle nova rechenica, posle istava rechenica koja kolku i da e zverska kako bumerang ke ni se vrati na kraj na sezona, wesley 10 go menuva nikot vo SNAJDEr-PEDER vo januari, zatoa sto toj si odi man utd, mite i meazza ke se bunat za toa deka ni falat igrachi vo sredina, uste 5 godini...

Na kraj, Gasperini kriv, Morati gi saka igrachite, Zaneti dusa dava vo teren (se nadevam bukvalno ovaa sezona)... i toa.

И заборави уште нешто...Марли и Сасуке ќе останат верни на Интер што и да се случи и ќе не тешат кога ќе завршиме на третото место!

Нема што да го објаснувам ФФП-то, многу убаво на сајт го објаснив, боље од ова неможам така да на таа тема повеќе воопшто нема да коментирам на темава зашто се што имам да кажам, кажано е а и исцртано е за да и некој со грам мозок да може да свати за да нема прашаници во иднина, што, како, зашто, ама ова ама она ( ова е наменето за луѓе што ги начекувам низ фејсбук пејџот, кој од кој ).

Нема што да го објаснувам ФФП-то, многу убаво на сајт го објаснив, боље од ова неможам така да на таа тема повеќе воопшто нема да коментирам на темава зашто се што имам да кажам, кажано е а и исцртано е за да и некој со грам мозок да може да свати за да нема прашаници во иднина, што, како, зашто, ама ова ама она.
Syn, премногу озбилно ги сфаќаш работите некогаш.
Членот_со_повеќе_никови сакаше само да внеси позитивна енергија на темата.:D

А за тоа дека ќе се прошетаме низ групата, па и не ми е верно, овие не така атрактивни противници секогаш му правеле проблем на Интер, а оваа сезона и како што неаме тим за Евро настапи, ќе биде весело.

Он:Групата е боза и без разлика со каков тим да играме не е никакво оправдување ако не завршиме убедливо први бидејќи не очекувам повторно како лани со Твенте да решаваме во петто коло за тоа дали ќе одиме во осминафинале .......
ОФФ:Пак со оние русите се погодивме....негативна работа е тоа што играчите долго ќе патуваат и ќе замрзнат во ладната Москва,а позитивна како и секогаш е тоа што ќе не има на Канал 5 барем еднаш:D:D

:pos: se smeam be, neli vide deka za site se obidov da lepam etiketi, samo za sebe nisto ne rekov :D
Ти ќе доаѓаш во 23:00, ќе измрчиш нешто на латиница и после до 5 саат сабајле другите ќе се расправаат :D

Горе доле тие ќе се муабетите ако оди сезоната у тек каков што ете ти предвидуваш, освен ФФП муабетите :)
Aли ја се надевам на сценариото дека пола ќе ги повлечат сите оние муабети пред Се контра тренерот и можностите на овој тим.

3, 4, 7, 10, 13, 16, 16.

Vaka bodovno odime :)

Ke se forsiraat mladi sezonava. Kutinjo cekajte bene da go kritikuva a jas da go branam, za alvarez jas ke kritikuvam io ke brani. Gogo ke pastira italijanska poezija font 16... Syn uste edna godina ke ni go objasni FFP-to, Masimo Morati (engin90) uste 10 pati ke ja pastira formacijata 4-3-1-2 so istite igrachi kako pred 2 godini. Iko ke odi vteretana i ke stane uste pogolem zver, Dzoni Vajsmiler konecno ke popuste i ke stane pesimist, Deko ke go zmeni nikot vo Juve serie B - juve stanuva shampion, Vidis Fotos i M2, ke gi pisuvaat najinteresnite one liners, marting.gerard ke trpi ke trpi i posle ke se iznapishe post dolg 4 strani :D, vasko pandev ke izmisle nova rechenica, posle istava rechenica koja kolku i da e zverska kako bumerang ke ni se vrati na kraj na sezona, wesley 10 go menuva nikot vo SNAJDEr-PEDER vo januari, zatoa sto toj si odi man utd, mite i meazza ke se bunat za toa deka ni falat igrachi vo sredina, uste 5 godini...

Na kraj, Gasperini kriv, Morati gi saka igrachite, Zaneti dusa dava vo teren (se nadevam bukvalno ovaa sezona)... i toa.
А Затоплувањето во Милано?

Syn, премногу озбилно ги сфаќаш работите некогаш.
Членот_со_повеќе_никови сакаше само да внеси позитивна енергија на темата.:D
Да бе да знам, ја да се пофалам само што сум напишал и да пунам посетеност на сајт а као демек озбилно сум го сватил. :icon_lol:
Него шала на страна нека ја разгледа некој статијата што не ја видел, сериозно некои работи се разјаснуваат.

Инаку голема е веројатноста да има позадина продажбата на Ето во Анжи, имено, сопственик на Анжи е Керимов, човек кој е инвеститор и во Газпром, компанија којa мислам дека купи акции од Сарас, нафтерната компанија на Морати ( знам имаше нешто помеѓу Газпром и Сарас на времето објавено на еден од порталиве на Интер ) па се шпекулира дека Газпром ќе инвестираат и во Интер во иднина, станува збор за огромни суми а ништо чудно и новиот стадион да го носи тоа име, ко Емирати или оној на Сити.

п.с. Керимов на времето сакаше да ја купи Рома ако не се лажам.

Малку Офф вашата тема.
Колку ќе заработува Ето во Анжи.

Samuel Eto'o, bivši igrač Intera, u Anzhiju će zarađivati 307.692€ sedmično, 43.835€ dnevno, 1.826€ po satu. 15 sekundi što ti je trebalo da pročitaš ovo Eto'o je već zaradio 457€.

Не сум убеден дека така лесмо ќе ни биде у групава , ние пацери невидени сме . Сите гостувања ќе ни бидат тешко во тоа бидете сигурни. Знам дека Интер е класи над сите овие ама неможе со Интер да нема нервози

Се зависи од тоа што ќе се деси до 31 август. Ако остане вака ни се еба мамата у буквална смисла.

^ Нема врска, и вака посилни се од било кој таму, се е до односот кој Гасперини ќе го дозволи од играчите на теренот, тука они најмногу губат по заминувањето на Мурињо, немаат човек кадарен да го цеди максимумот од тимот во секој меч.
Што, демек Тевез и Зарате да дојдат готово, под дифолт ќе газат ? Ма јок бре, вака ако се однесуваат повеќето играчи ко што се однесуваа до сега џабе и играчи нови и нови тактики.

Во моментов буквално Се е можно со Интер, ја убеден сум дека тренер ко Гасперини кој прв пат во кариера добива ваква шанса ќе даде се од себе за да успее али тоа не значи ништо во фудбалскиот свет ( го видовме Лео, ги видовме Ферара, Дел Нери и ред други ), прашање е дали ќе ја пронајде онаа добитна формула за екипава, мал милион прашање ќе почнат да ни бидат одговорани од овој викенд па нагоре, а ако штрајкуваат викендов а желен сум ненормално да ги глеам Интер, нека се гонат у три лепе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom