Фан Клуб: Интер

Здраво на сите. :)

Се кикотев како 12 годишно девојче на групава. Лесни противници ни паднаа оваа година, со исклучок на ЦСКА. Може и нема да испаднеме од прва. :D

Абе у право си стварно него мене муабетот ми беше општо за цела сезона зашто не планирам ја Интер да го глеам за 3-то место да се бори у Серија А, за ЛШ знам дека ќе пројдеме вака или онака проаѓаме, ептен тапа екипи ни се паднаа, али и ти шо викаш се е до тренерот и дали ќе успее да го смени овој ноншалантен однос на играчите во подготвителниот период.

Да де, и откако ќе го смени, може да се обиде и тактиката да ја промени, онака, да види како ќе оди така. :icon_lol:
Освен 3-4-3 да се покаже ненормално добро што чисто сумјам, со Џенова 433 користел само во мечевите со Милан.

Ма не верувам да имаме уште еден Рафа и да го натега со една иста формација, ваљда не сме до толку проклети.

3, 4, 7, 10, 13, 16, 16.

Vaka bodovno odime :)

Ke se forsiraat mladi sezonava. Kutinjo cekajte bene da go kritikuva a jas da go branam, za alvarez jas ke kritikuvam io ke brani. Gogo ke pastira italijanska poezija font 16... Syn uste edna godina ke ni go objasni FFP-to, Masimo Morati (engin90) uste 10 pati ke ja pastira formacijata 4-3-1-2 so istite igrachi kako pred 2 godini. Iko ke odi vteretana i ke stane uste pogolem zver, Dzoni Vajsmiler konecno ke popuste i ke stane pesimist, Deko ke go zmeni nikot vo Juve serie B - juve stanuva shampion, Vidis Fotos i M2, ke gi pisuvaat najinteresnite one liners, marting.gerard ke trpi ke trpi i posle ke se iznapishe post dolg 4 strani :D, vasko pandev ke izmisle nova rechenica, posle istava rechenica koja kolku i da e zverska kako bumerang ke ni se vrati na kraj na sezona, wesley 10 go menuva nikot vo SNAJDEr-PEDER vo januari, zatoa sto toj si odi man utd, mite i meazza ke se bunat za toa deka ni falat igrachi vo sredina, uste 5 godini...

Na kraj, Gasperini kriv, Morati gi saka igrachite, Zaneti dusa dava vo teren (se nadevam bukvalno ovaa sezona)... i toa.
Џубре. :rolleyes:

Денешна Газета Форлан денес во Милано Мазари го добива Пандев на позајмица.
Ако оди некаде Пандев сигурно би прифатил во Наполи каква Џенова Наполи има одличен тим кој ќе игра ЛШ па не би ме зачудило пред нас да се оваа година.
Лавеци,Хамсик,Кавани,Инлер одличен газда кај кој нема сакам да си одам одма да го пушта таму цврста рака владее.

А средниот ред ни е страшен посебно деструктивците кој за жал се веќе истрошена роба.

Чекај бре, Пандев во Наполи а Интер се без Ето и без Пандев а се задоволуваат sо 32 годишен играч.
Следни гарант ќе се Паласио и Зарате, ниту еден од овие тројца не е шампион. Само Зарате и Лавеци можат да го извадат овој трансфер пазар ( или Тевез и Зарате ) и едно име од средината, било кое нека е, овие клошарите ако стојат тука е увек Оби желен да се докаже а и со неговите карактеристики и од голема корист ќе е за тимот.

Ако Пандев отиде на позајмица во Наполи тогаш Паласио ќе дојде во Интер така пишува на fcinternews:)

Ако Пандев отиде на позајмица во Наполи тогаш Паласио ќе дојде во Интер така пишува на fcinternews:)
Па од кога ја виде групата за ЛШ(навидум лесна..) и кои тоа тимови ни се паднаа во група, Морати изгледа играчи како Паласио ќе зема.
Со помин нека е.

Па од кога ја виде групата за ЛШ(навидум лесна..) и кои тоа тимови ни се паднаа во група, Морати изгледа играчи како Паласио ќе зема.
Со помин нека е.
За Интер нема ништо лесно така да си знаеш.
И кога си мислиш дека е лесно испаѓа тешко кај Интер.

Пандев да оди во Наполи е потег кој ќе го разберам само ако во спротивен правец заврши Лавеци и уз пут да дојде Зарате, а не да си оди Пандев кој има 28 години а да дојде играч ко Паласио кој у Февруари ќе наполни 30 години и не е нешто подобар од Пандев и Зарате еве да речеме.
Или па хорор луциден епилог, Форлан и Паласио ин, Пандев аут.

Волку комбинации ни рубикова коцка нема колку што ние тука правиме а и на останативе форуми за можните засилувања, или '' засилувања '', во Интер.

Гасперини во еден наврат кажа знаат што прават, е ај да видиме ...

Чекај бре, Пандев во Наполи а Интер се без Ето и без Пандев а се задоволуваат sо 32 годишен играч.
Следни гарант ќе се Паласио и Зарате, ниту еден од овие тројца не е шампион.
Ние кога ти викаме ќе го кркаме на 31-ви ти викаш не... :pos:

Шала на страна, сите предуслови за Пандев да оди во Наполи се исполнети: Од Наполи има Интерес, од Пандев исто (според агентот), Интер едвај чека да се ослободи па дури најави дека ќе плаќа и дел од платата... и за ништо од ова немаше да ми биде криво, ама кога ќе ни го акнат Паласио на 31-ви има сите ѕвезди да ги видиме.

Прашање е што ќе направат за овие 5 дена што ги имаат на располагање...имаа цело лето, за 5 дена не верувам дека ќе не изненадат со некој си играч кој што вреди за да игра во Интер..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom