Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Luka Modric and his advisors are holding talks about the midfielder’s future with Tottenham chairman Daniel Levy right now.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Chelsea, CSKA Moscow(Shakhtar Donetsk), Olympiakos(Bate Borisov), Dinamo Zagreb(Otelul Galati,Plzen) би била најлесна група за нас, а Chelsea, AC Milan, Manchester City, Borussia Dortmund најтешка.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.372
Поени од реакции
26.330

Chelsea, CSKA Moscow(Shakhtar Donetsk), Olympiakos(Bate Borisov), Dinamo Zagreb(Otelul Galati,Plzen) би била најлесна група за нас, а Chelsea, AC Milan, Manchester City, Borussia Dortmund најтешка.
е не може и Челзи и Сити во иста група :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Да си ја пробам среќата :)
Челзи, Валенсија, Опимпијакос, Б.Дортмунд

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
^
Првото и донекаде е логично.... скоро секогаш се паѓаат меѓусебно тимови на фудбалер кој направил трансфер од едниот во другиот!
Ќе видиме за останатите..... иако потајно се надевам на Д.Загреб, да изгледаме и нешто у живо - еве каде е Хрватска :D
Едит
Уф ,за малку....

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Челзи
Валенсија
Леверкузен
Генк

Мата, Балак, Куртоа

A

Auditore

Гостин
Во добра група сме, фаворити сме но не значи дека ќе бидат лесни натпреварите, имаме солидни тимови пред себе, сите со различен стил на фудбал и ќе бидат добар репер за менталитетот на нашата екипа и подготвеноста во ЛШ, се надевам на најдобар пласман со сите освоени бодови!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Andre Villas-Boas " Florent Malouda is going nowhere . We cant sell such a talented player ! "
Значи сезонава Анелка и Малуда ке бидат замени за Стариџ и Мата кои ке играат како десно односно лево крило.. За во централната позиција во нападот 1ва опција Торес,а замени Дрогба и Лукаку..

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Не ја гледав прес-конференцијата, дали е точно дека Лукаку ќе оди на позајмица во јануари?

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
13 September --- Chelsea : Leverkusen
28 September --- Valencia : Chelsea
19 October ------ Chelsea : Genk
1 November ------ Genk : Chelsea
23 November ---- Leverkusen : Chelsea
6 December ------ Chelsea : Valencia

A

Auditore

Гостин
Јоси Бенајун му ја предал 10та на Мата и на својот твитер профил објавил дека не знае дали ќе остане или ќе си оди но дека му ја дава омилената бројка на Мата затоа што за него сите бројки биле исти освен 15.
Значи ако не доаѓа плејмејкер а изгледа така ќе биде несакам да си оди Јоси, едноставно таков потег не смееме да дозволиме.
Што се однесува до плејмејкерот, се помалце и помаце сум оптимист дека ќе дојде Модриќ или било кој друг, го обравме бостанот изгледа, овие Тотенхем никад ништо добро да не видат и да испаднат у втора лига дај боже.

Kajgana Shop

На врв Bottom