Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
Мене ми мириса дека ќе го дадеме овој и во пакет ќе ги земеме Переира и Мутињо за едно 40 милиони.
Модриќ беше прва опција,Мутињо беше план Б,така да најверојатно ќе се случи ова што го мислам јас.
--- надополнето: Aug 24, 2011 2:44 PM ---
Мене ми мириса дека ќе го дадеме овој и во пакет ќе ги земеме Переира и Мутињо за едно 40 милиони.
Модриќ беше прва опција,Мутињо беше план Б,така да најверојатно ќе се случи ова што го мислам јас.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Абе Калу да го шитневме негде ама ништо...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Браво Браво одлично засилување ќе биде Мата..Ни треба уште некој ваков играч неможам да го гледам веќе Лампард како се влече по терен..

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
На мата треба сеа од Челзи да му дадат поклон Брич..:pos: инаку Честито нека е ..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Боас и Мата под хитно да си ги избричат брадите :D

A

Auditore

Гостин
И официјално бидна, ајде нека ни е со среќа играчот и да се привикне што побргу на ПЛ и да се радуваме на многу голови и титули!
--- надополнето: Aug 24, 2011 7:31 PM ---
Последни шпекулации по нет се дека Малуда ќе бил продаден на Јувентус за 5 милиони а на негово место ќе дојде Переира, јас сум ЗА.
Но попрво би гледал да ги продадам незаменливите и единствените Анелка Ѕверот и Калу Магионичарот!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
"Juan Mata zal dragen nummer #10 in de Premier League kant Chelsea." - Marca

Ако го земе бројот 10 тогаш Бенајун ќе лета...

F

fantomX

Гостин
Поздрав до фантом-икс!
Не разбирам...?
--- надополнето: Aug 24, 2011 7:43 PM ---
@ Вори
Таарабт е самобендсано колиле кое мисли дека со понекој гол во втора лига го фатил Господ за мадина. Плус е крилен играч.
Или накратко, не гледам зошто тој би дошол ако Модрич не дој.

A

Auditore

Гостин
Немора да значи ако Мата го зеде бројот 10 дека Бенајун ќе лета, тој во никој случај не треба да лета ако не се доведе уште еден плејмејкер, значи под никаков услов, и мислам дека Боаш е свесен за тоа.
Навистина мора да се продаде еден од Анелка/Калу, за да се остави простор за Лукаку и Стариџ, и двајцата ѕверови се доволно долго во Челзи и им ги видовме квалитети а и доволно придонесоа, посебно Калу.
Мислам дека попрво ќе биде продаден Анелка затоа што Боаш се надева дека Калу ќе блесне и конечно ќе го достигне зенитот, затоа што има брзина и по некој дриблинг па се надева на тоа, но се плашам да не не кошта таа доверба на Боаш во него премногу, недај боже.
И интересно ќе биде ако Малуда биде заменет со Переира, ем донесуваме помлад, со помала плата, желен за докажување и се надевам не толку предвидлив ко Фризурата кој рака на срце доволно придонесе за Челзи и мислам дека неговиот максимум е веќе достигнат и виден, тоа би било тоа.
Навистина се надевам истотака на планБ а.к.а Мутињо затоа што се очајни на таа позиција, нека чини колку треба или ќе треба да импровизираме со Рамирес, Мата и да крпиме, ќе видиме, Романчо увек последните денови од трансфер рокот ги плаќа откупните клаузули, дај боже да биде случајот таков и оваа година.
Сума сумарум, многу надеж и верба во Боаш, се надевам дека ќе се исплати.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Thought by now I know what's going on with me. Chelsea and I are talking and soon we will reach a decision.
^
Од твитерот на Бенајун...ипак сакам да лета,иако се покажа добро на пријателските.

A

Auditore

Гостин
Thought by now I know what's going on with me. Chelsea and I are talking and soon we will reach a decision.
^
Од твитерот на Бенајун...ипак сакам да лета,иако се покажа добро на пријателските.
Зошто сакаш да лета?
Кој би бил најдобрата замена за него во везниот ред? Никој, посебно не ако не купиме, тој мора да остане, технички меѓу најдобри во ПЛ.

Kajgana Shop

На врв Bottom