ВИП ги остави корисниците без мрежа!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Море кој курац. Префрлајте се поскоро пак на ONE/T-Mobile. И така на 98% од вас тука мама и тато ви ги плаќаат сметките. o_O

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Мириса на анти-ВИП реклама, јас сум на ВИП и цел ден па и во наведениве часови имам мрежа, тоа ме прави мене посебен или fail.mk само сакаат да направат будали од себе.
Го читав првиов пост и помислив дека не сум в ред нешто.Ама го прочитав и твоево и гледам дека сум бил скроз ок,инаку и јас си зборвев нормално денеска.А болдот...не да мирисат...смрдит,корнит!(бај д пат,не сум вработен во ВИП,ниту некој мој пријател и член на фамилија).

Член од
29 август 2008
Мислења
5.759
Поени од реакции
4.175
Кај си бил ти што ти немало мрежа тие денови цели 15 часа?
bev na lokacija pomejgu Prilep~Bitola do grcka granica ..se prefrlase na Vodafone Gr .....

inaku na celo toa mesto ima vip mreza no so max2 crti ...a inaku togas na mauelno prebaruvajne na mreza* samo one i t-mob gi najduvase* i se razbira site grcki mrezi -
osvem Vip-mk ........vo vip sum odamna ~se mue ok osvem najvaznoto(mrezata) e uzas...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
bev na lokacija pomejgu Prilep~Bitola do grcka granica ..se prefrlase na Vodafone Gr .....

inaku na celo toa mesto ima vip mreza no so max2 crti ...a inaku togas na mauelno prebaruvajne na mreza* samo one i t-mob gi najduvase* i se razbira site grcki mrezi -
osvem Vip-mk ........vo vip sum odamna ~se mue ok osvem najvaznoto(mrezata) e uzas...
И св Наум да појдеш, Љубаништа, или Радожда ако сакаш и на Т-Mobile биди пак ќе ти се префрла мрежата на албански оператор ако ти е автоматски наместено. Истото и за на кај грчка граница и сегаде на погранични места.
Слаба им е мрежата, но на 1 и 2 месецов имаше мрежа таква каква што им е секогаш.

Инаку се додека Т-Mobile глумат лудило ќе губат корисници. Над 70% од луѓето кои ги познавам се префрлија на ВИП затоа што се премногу поефтини. А на народов дали е 2 црти или 4 мрежата му е гајле се додека му е поефтино.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ќути ја мислев телефонот ми е расипан, кога на другиот вип исто така нема мрежа, пробав да вртам на трет вип број пак немаше ... и мирно спиев знаев дека е до "вип" третманот на нашиот ни беден оператор со најлоша мрежа

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
јас од Тмобиле се префрлив на Вип задоволна бев од цената на разговорите и трајноста на картичката, но се разочарав кога отидов во странство и што ми се случи; имав мрежа додека бев на автобуска во Загреб и нормално остварував повици, кога заминав понатаму мрежата наеднаш се блокира, нити можев да вртам нити можеа да ме добијат, пораки во никој случај и така после четири дена ВИП ми праќа порака да ја деактивирам забраната за роаминг со одговор ДА на тој и тој број, а јас мрежа немам :tapp: и неможам да остварам повик нити пораки да праќам:tapp: и така јас цело време си бев без мобилен и сега што јас да им правам, се спремам да се расправам со нив но џабе што ќе постигнам.

Уф како сум бесна мислам ќе ги здробам!

Најтешко ми е што моите збеснаа мислам ги коштав нерви и живот тој ден, среќа што имав можност од говорница да се јавам, но во денешно време без мобилен си како без глава.

истата работа ми се случи еднаш со Тмобиле потполно истата, се е тоа исто срање!

Kajgana Shop

На врв Bottom